TEBE ĆU DA VREĐAM GDE GOD SE POJAVIŠ, JER SI ŠALABAJZER BEZ MOZGA, U POLITICI NULA! Vesna Pešić oplela po Sergeju
Tebe ću da vređam kad god mi se obratiš! Glumac koji ne ume da govori!, Foto: Dragana Udovičić

A DE GOL?

TEBE ĆU DA VREĐAM GDE GOD SE POJAVIŠ, JER SI ŠALABAJZER BEZ MOZGA, U POLITICI NULA! Vesna Pešić oplela po Sergeju

Pešićeva već neko vreme nije blagonaklona prema Trifunoviću

Objavljeno: 11:39h

Sociološkinju Vesnu Pešić je razljutila opaska Sergeja Trifunovića da je Dačiča svojevremeno proglasila za De Gola, a sve je počelo kada je Pešićeva pohvalila izveštavanje RTS-a uporedivši ih sa svetskom medijskom kućom BBC.

Tebe ću da vređam kad god mi se obratiš! Glumac koji ne ume da govori! U politci si nula!", reči su koje je putem društvene mreže Tvitrer bivša političarka Vesna Pešić uputila novopečenom političaru i lideru Pokreta slobodnih građana (PSG), Sergeju Trifunoviću.

Lider PSG-a je ovakav hvalospev zaslužio zahvaljujući samo jednom svom komentaru napisanom ispod objave koju je Pešćeva ostavila na ovoj društvenoj mreži. Naime, ona je nakon protesta "1 od 5 miliona" koji su se završili upadom u zgradu RTS-a i intervencije žandarmerije pohvalila televiziju N1 koja je prenosila ovaj događaj i pritom ovu medijsku kuću uporedila sa britanskim BBC-jem.

Trifunović je na ovoj objavio ostavio komentar u svom stilu napisavši : " Polako gospođo i Dačića ste onomad proglasili za De Gola".

Opaska glumca je očigledno razljutila Pešićevu te je Trifunoviću odgvorila širokim dijapazonom uvreda.

- Tebe ću da vređam kad god mi se obratiš. Razlog je što si šalabajzer, bez mozga u glavi, što si i loš glumac, dikcija ti je katastrofa. Glumac koji ne ume da govori! U politici si nula. Uči se od Nikole Koja, da budeš bolji glumac i bolji čovek - napisala je bivša političarka.

Trifunović je na uvrede Pešićeve ostao nedorečen, bar na društvenoj mreži Tviter, te nije ostavio nikakav komentar, ali su brojni korisnici ove društvene mreže iznosili svoje mišljenje, zastupajući jednu od dve zavađene strane.

Podsećamo, Pešićeva već neko vreme nije blagonaklona prema Trifnoviću, tenije želela ni da podrži njegovu kandidaturu za predsednika PSG-a uz obrazloženje da se on ne razme u poltiiku i da to nije njegov poziv.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.