SERGEJ NAPAO LAŽNU ANU BRNABIĆ, NAVUKLI SE I RISTIČEVIĆ I LEPA POSLANICA! Baltazar opet od političara pravi magarce
Veslo društvo tvitersko: Dve Ane, Sergej, Marijan i Baltazar, Foto: Filip Plavčić, Zorana Jevtić, Marina Lopičić, Printscreen/Twitter

nova podvala farbara iz čačka

SERGEJ NAPAO LAŽNU ANU BRNABIĆ, NAVUKLI SE I RISTIČEVIĆ I LEPA POSLANICA! Baltazar opet od političara pravi magarce

Ima li kraja?

Objavljeno:
Dejan Katalina

Goran Ćuviz poznatiji kao Baltazar Farbar, što bi rekli - uticajni tviteraš i vođa virtuelnog političkog pokreta Balternativa, još jednom je uspeo da obmane korisnike društvenih mreža svojim "prerušavanjem".

Ovoga puta je svoj prfil "preobukao" u profil premijerke Srbije Ane Brnabić i komentarisao proteste koji se odigravaju u Srbiji.

- Kako vreme prolazi, i protest u organizaciji tajkuna Đilasa sve više slabi, sigurna sam u potpunosti, da su "Talibani" reč ili ti naziv za tu grupu ljudi veoma primereni - napisao je Baltazar potpisujući se kao Ana Brnabić.

Jedna od prvih reakija na ovaj tvit došla je od lidera Pokreta slobodnih građana Sergeja Trifunovića, koji joj je "masno" odbrusio:

- Hvala, gospođo. Kako je igor? Kad imate nameru da ga legalizujete? - upitao je Trifunović, misleći da se obraća premijerki.

Zanimljivo je da se Sergej već jednom upecao na istu foru, misleći da se svađa sa Nenadom Čankom, a u stvari je Baltazar ponovo izveo svoju čuvenu transformaciju i tvitovao u Čankovo ime.

S lažnom Anom Brnabić u komunikaciju je ušao i poslanik Marijan Rističević, koji je podržao njeno mišljenje o protestima i pritom pokušao da bude vickast:

- To nisu Talibani nego Tabanali - napisao je Rističević.

Međutim, ubedljivo se najviše "primila" poslanica Ana Stevanović, koja je prošle godine napustila pokret Dosta je bilo Saše Radulovića, a danas je jedna od aktivista u okviru protesta 1 od 5 miliona.

- Interesatno je da gospođa Ana Brnabić deli istovetne stavove kao pojedini predstavnici minornih stranaka koji ne propuštaju priliku da pljucnu na proteste i ljude koji demonstriraju želeći pravednu Srbiju. SNS nije ni sanjala da može imati takve saveznike u "opoziciji" - napisala je Stevanović, čime je izazvala podsmeh tviteraša zbog žučne reakcije na tvit lažne premijerke.

Dakle, Baltazar je, uprkos brojnim medijskim napisima o njegovom trolovanju, opet uspeo da obmane viđenije likove s ovdašnje javne scene, izmamivši njihove rekacije na tvit koji sa premijerkom nema nikakve veze. Barem kad je Tviter u pitanju.

Nekima smeta ovakva vrsta zevzečenja na društvenim mrežama i skloni su da je smatraju zlonamernom i podlom, ali činjenica je da Baltazar nikad nije menjao svoje korisničko ime na Tviteru (ono što ide nakon @), pa se jasno vidi da iza, na primer, Ana Brnavić piše "je sisa". Dakle, kad god bi promenio nik, uvek bi ostajalo - je sisa. Što je takođe jedan vid njegove šale.

Upravo ova činjenica njegove "transformacije" čini tako duhovitim i zabavnim kad se na njih upecaju neki od ovdašnjih političara ili "uticajnih" tviteraša.

Pitamo se ko je sledeća "žrtva"...

BONUS VIDEO:

OTAC PETORO DECE IZ NIŠA ISPUNIO OBEĆANJE: Na belom konju se vratio na posao (KURIR TV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.