HVALA SERGEJU I EKIPI NA ULOŽENOM TRUDU I NOVCU: Vođu protesta PUSTILI IZ ZATVORA! Ili ipak nisu?
Mnogi su pomislili da im se Murar stvarno obratio, Foto: Printscreen

baltazar ih opet voza

HVALA SERGEJU I EKIPI NA ULOŽENOM TRUDU I NOVCU: Vođu protesta PUSTILI IZ ZATVORA! Ili ipak nisu?

Prvo sam morao uzeti telefon, da se zahvalim saborcima za slobodu, hvala Segeju i ekipi na uloženom trudu i novcu, hvala, svima koji ste uplatili novac

Objavljeno:

Goran Ćuviz, korisnicima Tvitera poznatiji po nadimku Baltazar Farbar, nastavlja sa svojim "deziformativnim" zbunjivanjem javnosti putem društvenih mreža.

Predsednik i osnivač virtuelnog političkog pokreta Balternativa, nakon uspelih šala sa plagiranjem naloga poznatih ličnosti kao što su ruski ambasador Čepurin, Boško Obradović, Vesna Pešić...na koje su se upecali mnogi, ovoga puta je plagirao nalog Dragana Murara jednog od najaktivnijih učesnika protesta „1 od 5 miliona“, koji je uhapšen je zbog neplaćenih saobraćajnih kazni i remećenja javnog reda i mira tokom inauguracije predsednika Srbije Aleksandra Vučića, a prema njegovim navodima određena mu je kazna od dva meseca.

Baltazar se predstavio kao Murar i Tviter zajednici servirao "ekskluzivno" obraćanje na sledeći način:

- Prvo sam morao uzeti telefon, da se zahvalim saborcima za slobodu, hvala Segeju i ekipi na uloženom trudu i novcu, hvala, svima koji ste uplatili novac.

Reakcije nisu izostale, a mnogi su, ponovo, poverovali da je zaista reč o verodostojnom obraćanju, da bi ubrzo shvatili u kolikoj su zabludi bili.

A bilo je onih koji su provalili Baltazarovu šalu i smatrali je vrlo neumesnom.

Kako se vama ovo dopalo?

BONUS VIDEO:

DRAMA NA NOVOM BEOGRADU: Iseljavanje porodice Aksentijević!

(Espreso.co.rs/D.K.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.