ČANAK NAPRAVIO LOM U STUDIJU KADA JE PLJUVAO SERGEJA! Marić nije mogao da veruje šta sve čuje (VIDEO)
Nenad Čanak na TV Happy, Foto: Prentscren

NASTAVLJA SE RAT

ČANAK NAPRAVIO LOM U STUDIJU KADA JE PLJUVAO SERGEJA! Marić nije mogao da veruje šta sve čuje (VIDEO)

Lider LSV nastavio je s napadima na Trifunovića

Objavljeno: 14:41h

Lider LSV i poslanik Nenad Čanak ušao je pre nekoliko dana u "klinč" na Tviteru sa vođom Pokreta slobodnih građana, a doskorašnjim glumcem Sergejem Trifunovićem, a sada je nastavio sa napadima i to u studiju TV Happy kod Milomira Marića.

Sve je počelo kada je na skupu u Novom Sadu, Trifunović za lidera LSV rekao da je "debelo krme i trulo đubre".

- Slušam godinama unazad priču o mogućem otcepljenju Vojvodine. Pominje se niko drugi nego da Nenad Čanak, taj politički podli, pokvareni, smrdljivi plan sprovede u delo. Ako taj Nenad Čanak, to smrdljivo krme, koje služi kao potkusurivanje za svaku vlast, to trulo i podlo đubre koje je napravilo kuću pored kuće da bi, citiram, imao gde da smesti orgulje... Pa smesti orgulje u to du*e svoje - vikao je Trifunović, nakon čega je Čanak svratio do prostorija stranke novopečenog političara.

Trifunović je rekao da se susret završio tako što mu je Čanak rekao da mu je uvredio porodicu i "da to košta", a onda se, kako to biva u poslednje vreme, priča preselila na Tviter, ali i u Jutarnji program televizije Happy gde je Nenad Čanak gostovao.

Lider LSV podsetio je da je zbog jedog kafanskog incidenta bio na sudu četiri i po godine, da je zbog toga vratio mandat i da ne razume zašto je Trifunović sada "aboliran" od odgovornosti.

On je ovom prilikom podsetio voditelje i na incident koji se dogodio pre tri godine kada je, kako Čanak navodi, Trifunović "izgrizao do krvi izvesnog Gorana u pekari na Vračaru".

Milomir Marić i njegova koleginica Katarina Korša nisu poverovali u navode političara i isprva su mislili da je u pitanju bila neka predstava, ali do incidenta je zaista došlo, a potom je Čanak objasnio kakva je razlika između njega i Sergeja.

- Za glumce uvek postoji izgovor poput on je umetnička duša, napio se čovek i neću da ulazim u to da li su u pitanju psiho-aktivne supstance ili ljubav. Sergeja sam nazvao džukelom zato što grize, a ima tu i drugih razloga, a pitam se šta je sledeće. U odsustvu tog realnog života, ti nasilnici imaju razne fascinacije i njemu se onda priviđa svašta, a ja sam to video svojim očima -rekao je Čanak.

Sergej je tada zbog ovog obračuna završio u Urgentnom centru, ali ko je koga tu grizao do danas nije utvrđeno.

Goran Ilić (43) koji se sumnjičio da je napao glumca je odmah priveden ispred jednog kioska brze hrane, ali nakon što je ispitan “u svojstvu građanina” pušten je na slobodu.

Nenad Čanak je o Sergeju Trifunoviću govorio od 23. minuta:

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.