KSENIJA RADOVANOVIĆ: Istina je, napadač je uhapšen, o Sergeju i njihovom druženju mogu reći samo...
Istina je, napadač je uhapšen!, Foto: Beta, Printscreen/Twitter

SAMO ZA ESPRESO.CO.RS

KSENIJA RADOVANOVIĆ: Istina je, napadač je uhapšen, o Sergeju i njihovom druženju mogu reći samo...

I ovom prilikom apelujem na one koji nasilju prisustvuju da preuzmu odgovornost i da svoju energiju ulože u pronalazak napadača, a ne relativizaciju i tabloidizaciju nasilja - rekla je ona

Objavljeno:

Petar Vladulović danas je uhapšen zbog napada na aktivistkinju Kseniju Radovanović. On je osmog marta nju verbalno napao, a potom i udario u glavu.

Informaciju da su mu lisice stavljene na ruke za Espreso je potvrdila i Ksenija.

- Mogu da potvrdim da je napadač uhapšen - rekla je ona kratko.

Inače, Sergej Trifunović ranije je rekao da napadača ne poznaje, već da se samo te večeri upoznao s njim. Ipak, Željko Mitrović ranije danas objavio je fotografiju Sergeja Trifunovića kako pozira zajedno sa batinašem Petrom Vladulovićem.

Pitali smo Kseniju kako to komentariše, a ona je odgovorila:

- Ranije sam iznela informacije o tome ko su svedoci događaja kada me je nepoznata osoba vređala, a zatim i povredila udarcem u glavu. Ipak, proteklih dana, od strane medija pa i javnih ličnosti, videli smo da se o muškom nasilju prema ženama govori po šablonu po kome se nasilje ignoriše, krivica svaljuje na žrtvu nasilja, a nasilnik opravdava i brani. I ovom prilikom apelujem na one koji nasilju prisustvuju da preuzmu odgovornost i da svoju energiju ulože u pronalazak napadača, a ne relativizaciju i tabloidizaciju nasilja. Nadam se da će moje iskustvo doprineti da se pošalje jasna poruka protiv svakog vida nasilja nad ženama - rekla je Ksenija.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.