KSENIJA RADOVANOVIĆ: Istina je, napadač je uhapšen, o Sergeju i njihovom druženju mogu reći samo...
Istina je, napadač je uhapšen!, Foto: Beta, Printscreen/Twitter

SAMO ZA ESPRESO.RS

KSENIJA RADOVANOVIĆ: Istina je, napadač je uhapšen, o Sergeju i njihovom druženju mogu reći samo...

I ovom prilikom apelujem na one koji nasilju prisustvuju da preuzmu odgovornost i da svoju energiju ulože u pronalazak napadača, a ne relativizaciju i tabloidizaciju nasilja - rekla je ona

Objavljeno: 14.03.2019. 14:07h
  • 16

Petar Vladulović danas je uhapšen zbog napada na aktivistkinju Kseniju Radovanović. On je osmog marta nju verbalno napao, a potom i udario u glavu. 

Informaciju da su mu lisice stavljene na ruke za Espreso je potvrdila i Ksenija. 

-  Mogu da potvrdim da je napadač uhapšen - rekla je ona kratko. 

Inače, Sergej Trifunović ranije je rekao da napadača ne poznaje, već da se samo te večeri upoznao s njim. Ipak, Željko Mitrović ranije danas objavio je fotografiju Sergeja Trifunovića kako pozira zajedno sa batinašem Petrom Vladulovićem. 

 

Pitali smo Kseniju kako to komentariše, a ona je odgovorila: 

- Ranije sam iznela informacije o tome ko su svedoci događaja kada me je nepoznata osoba vređala, a zatim i povredila udarcem u glavu. Ipak, proteklih dana, od strane medija pa i javnih ličnosti, videli smo da se o muškom nasilju prema ženama govori po šablonu po kome se nasilje ignoriše, krivica svaljuje na žrtvu nasilja, a nasilnik opravdava i brani. I ovom prilikom apelujem na one koji nasilju prisustvuju da preuzmu odgovornost i da svoju energiju ulože u pronalazak napadača, a ne relativizaciju i tabloidizaciju nasilja. Nadam se da će moje iskustvo doprineti da se pošalje jasna poruka protiv svakog vida nasilja nad ženama - rekla je Ksenija. 

 

Bonus video: 

(Espreso.rs)

 

 

 


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media