NAŠLI SMO VOZAČA KOJI JE VOZIO AUTOBUS KOJI JE UDARIO DEU! Dao iskaz policiji, o njemu kolege imaju SAMO REČI HVALE
Nakon nemilog događa oglasili su se iz preduzeća "Banbus" d.o.o, Foto: Printscreen/Prva TV, Printscreen/Instagram/deadjurdjevic

NE ZNA ŠTA GA JE SNAŠLO

NAŠLI SMO VOZAČA KOJI JE VOZIO AUTOBUS KOJI JE UDARIO DEU! Dao iskaz policiji, o njemu kolege imaju SAMO REČI HVALE

Iz "Banbusa" za Espreso kažu da je vozač već bio na saslušanju u policiji i da je tamo ispričao kako se sve zapravo desilo

Objavljeno:
Jelena Čabović

Dea Đurđević, voditeljka "Jutarnjeg programa" na "Pinku", jutros je doživela tešku saobraćajnu nesreću na Voždovcu, kod bolnice "Dr Dragiša Mišović".

Voditeljka je pre nezgode imala lakši udes, kad je na nju naletela devojka u drugom automobil. U trenutku kada je izašla iz automobila kako bi se nagodila oko metarijalne štete pričinjene u udesu, na nju je naleteo autobus i udario ju je. Osim što joj je otkinuo ruku, od siline udarca autobus je Deu odbacio na zid bolnice. Ona je operisana na VMA.

Nakon nemilog događa kontaktirali smo preduzeće "Banbus" d.o.o čiji je vozač autobusa proklizao na putu i udario u Deu i tom prlikom joj od siline udarca otkinuo ruku.

Kako saznajemo, vozač autobusa Bojan Jovanović vozio je autobus kada je najednom proklizao i udario u voditeljku koja je na trotoaru pregovarala nakon lakšeg udesa.

foto: Privatna arhiva

Iz "Banbusa" za Espreso kažu da je vozač već bio na saslušanju u policiji i da je tamo ispričao kako se sve zapravo desilo. Autobus je proklizao i na nesreću udario u Deu, a u naš autobus je udario još jedan autobus i auto. To se nije moglo kontrolisati - kažu iz "Banbusa" koji za Bojana imaju samo reči hvale.

- Bojan je divan mladić. Čuli smo da je veoma potresen, nismo hteli da ga dodatno zovemo i uznemiravamo možemo misliti kako mu je sada. Svi nadređeni iz našeg preduzeća su otišli na VMA ne bi li saznali kako je Dea. Poznajemo Deu žao nam je zbog svega i nadamo se da će joj spasiti ruku, ne mogu opisati kako se osećamo - rekao je Branislav Kovačević vlasnik preduzeća "Banbus" d.o.o

Redakcija Espresa pokušala je da stupi u kontakt i sa Bojanom Jovanovićem, vozačem autobusa, ali do objavljivanja teksta on nije odgovarao na naše pozive.

(J.Č.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.