DEA JE SNAŽNIJA NEGO ŠTO IZGLEDA: Želela da bude KRIMINOLOG, a redovno išla u streljanu i na kik-boks!
Dea je za kratko vreme osvojila srca publike, Foto: Printscreen Instagram/deadjurdjevic

POSEBNA

DEA JE SNAŽNIJA NEGO ŠTO IZGLEDA: Želela da bude KRIMINOLOG, a redovno išla u streljanu i na kik-boks!

Rođena je u Beogradu, 19. jula 1992. godine. Završila je Prvu ekonomsku školu, a potom i Fakultet političkih nauka, smer žurnalistika

Objavljeno:

Voditeljka "Jutarnjeg programa" na "Pinku", Dea Đurđević, jutros je doživela tešku saobraćajku na Voždovcu, kod bolnice "Dr Dragiša Mišović". Dea Đurđević, jedna je od omiljenih voditeljki u našoj zemlji, a popularnost je stekla vodeći Jutarnji program na "Pinku", odnosno "Novo jutro" sa Predragom Sarapom.

foto: Printscreen

Rođena je u Beogradu, 19. jula 1992. godine. Završila je Prvu ekonomsku školu, a potom i Fakultet političkih nauka, smer žurnalistika. Ipak, kako je i sama izjavila, mnogo je čitala romane Agate Kristi i želela je da bude kriminolog. Upravo zbog toga, ona je upisala i završila master studije na Fakultetu za državnu bezbednost. Osim toga, Dea obožava streljaštvo, a u jednu streljanu u Beogradu ide godinama.

foto: Printscreen

- Uvek sam izgledala kao žensko, a radila muške stvari. Kad sam bila mala nisam preskakala lastiš i igrala se sa barbikama, igrala sam fudbal i pucala sam iz pištolja. Mama je pucala ranije i ja sam htela da pucam, to mi je bilo sjajno. Išla sam na kik boks dugo i posle toga sam odlučila da moram da idem na pucanje jer to je baš antistres terapija. Dečko Mladen ima više isksutva u pucanju, ali se nikad ozbiljno nismo takmičili u tome - rekla nam je svojevremeno Dea.

Iako Dea ima samo 27 godina, postala je poznato TV lice, a pre nego što se zaposlila kao voditeljka "Novog jutra" na "Pinku", ona je radila kao reporter sa terena za istu televiziju i to dok su voditelji bili Jovana Joksimović i Srđan Predojević.

foto: Damir Dervišagić

Na ovu televiziju došla je još tokom studija, a na "Pinku" je volontirala, pre nego što se zaposlila i tu ostala i do danas. Inače, voditeljka je u višegodišnjoj srećnoj vezi sa kolegom Mladenom Mijatovićem, koji joj je svojevremeno za rođendan čak poklonio i zvezdu sa neba.

Bonus video

BILA JE NAJLEPŠA SRPKINJA, UČESTVOVALA U VELIKOM BRATU, PA NESTALA: Cela Jugoslavija je uzdisala za njom, sad je PRETERALA SA OPERACIJAMA i promenila zanimanje

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.