SRPSKOJ KOŠARKAŠICI JE AMPUTIRANA NOGA, A SAD IMA PORUKU ZA DEU: Njene reči će voditeljki uliti NAJVEĆU NADU!
Nataša Kovačević uputila reči podrške za Deu, Foto: Printscreen

OVO CEPA SRCA

SRPSKOJ KOŠARKAŠICI JE AMPUTIRANA NOGA, A SAD IMA PORUKU ZA DEU: Njene reči će voditeljki uliti NAJVEĆU NADU!

I poznata košarkašica pružila je podršku lepoj voditeljki

Objavljeno: 15:09h

Voditeljka Dea Đurđević teško je povređena u saobraćajnoj nesreći rano jutros kod bolnice "Dr Dragiša Mišović", kada ju je udario autobus, a onda joj od siline udarca otkinuo ruku.

Nakon nesreće, Dea je prevezena na VMA, gde se lekari i dalje bore da joj spasu ruku.

Dea Đurđević ostala bez ruke u teškom udesu
Dea Đurđević ostala bez ruke u teškom udesu foto: Printscreen Youtube

Dea Đurđević je omiljena među kolegama na Tv Pink, gde radi kao voditeljka jutarnjeg programa zajedno sa Predragom Sarapom. I on ali i ostale kolege i javne ličnosti pružili su podršku oglasivši se povodom ove jezive nesreće, a osim Danila Dače Ikodinovića, koji je svojevremeno ima sličnu situaciju, kada je u saobraćajnoj nesreći takođe imao teške povrede desne ruke, sada je za Espreso. rs, podršku Dei dala i košarkašica Nataša Kovačević: "Zaista je teško bilo šta komentarisati u ovom trenutku, ali sam svim srcem uz Deu. Sada je najvažnije da joj svi pružimo punu podršku i da se nadamo brzom oporavku. Znam kako je biti u toj situaciji i sigurna sam da će Dea uspeti da pronađe snagu da iz ove situacije izađe jača nego ikad" - rekla je ona za Espreso.co.rs, iskreno potresena.

Košarkašica Nataša Kovačević
Košarkašica Nataša Kovačević foto: AP

Bivša reprezentativka Srbije teško je povređena je 7. septembra 2013. godine, kada je autobus sa košarkašicama Ðera sleteo s puta i tom prilikom poginuli su trener Akoš Fuzi i tim menadžer Peter Tapodi, a u nesreći je lakše povređena još jedna srpska košarkašica, Milica Ivanović.

Zbog teške povrede noge, lekari nisu imali drugog izbora već su morali Kovačevićevoj da amputiraju levu nogu do kolena. Ona je više od mesec dana ležala na VMA, gde se kasnije i oporavljala, a iako su mnogi mislili da košarkašica psihički neće nikad moći da se oporavi od ove nesreće, Nataša je dokazala upravo suprotno. Ona je dokazala da je pravi borac, a iz ove užasne nesreće izašla jača nego ikad, što je i sama rekla nekoliko intervjua, a sa svojim svakodnevnim aktivnostima nastavila posle nekog vremena sasvim normalno. Nataša je danas odlično, i ono što je najvažnije posle svega je i dalje nasmejana i srećna.

Bonus video

(J. V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.