AUTOBUS JE DEI OTKINUO RUKU! Sada se tim povodom oglasio i GSP! OVO ONI IMAJU DA KAŽU O NESREĆI
Dea Đurđević, voditeljka "Jutarnjeg programa" na "Pinku", jutros je doživela tešku saobraćajnu nesreću, Foto: Printscreen Instagram/deadjurdjevic

saopštenje

AUTOBUS JE DEI OTKINUO RUKU! Sada se tim povodom oglasio i GSP! OVO ONI IMAJU DA KAŽU O NESREĆI

Nakon nemilog događa oglasili su se iz JKP GSP-a

Objavljeno:

Dea Đurđević, voditeljka "Jutarnjeg programa" na "Pinku", jutros je doživela tešku saobraćajnu nesreću na Voždovcu, kod bolnice "Dr Dragiša Mišović".

Dea je pre nezgode imala lakši udes, kad je na nju naletela devojka u drugom automobil. U trenutku kada je izašla iz automobila kako bi se nagodila oko metarijalne štete pričinjene u udesu, na nju je naleteo autobus i udario ju je. Osim što joj je otkinuo ruku, od siline udarca autobus je Deu odbacio na zid bolnice.

Isprva su se u medijim proširile informacije da je na voditeljku naleto GSP-a broj 78.

Nakon nemilog događa oglasili su se iz JKP GSP-a sa informacijom da ni jedno vozilo koje je učestvovalo u nezgodi ne pripada JKP „GSP“ Beograd već je reč o vozilima privatnih prevoznika.

IZ JKP GSP-a uputili su snažnu poruku Dei sa kojom su imali više nego profesionalnu saradnju.

- Saosećamo sa učesnicima nezgode i porodicama povređenih i želimo im brz oporavak! Posebno ističemo da dragoj Dei Đurđević koju prepoznajemo po osmehu i više nego profesionalnoj saradnji želimo da se što pre oporavi i nasmejana kakvu je poznajemo vrati na naše male ekrane, svojoj porodici i prijateljima - navodi se u saopštenju.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.