AUTOBUS JOJ OTKINUO RUKU, PA JE BACIO NA ZID BOLNICE:  Dea ima povrede glave i noge! SPREČENE STRAVIČNE POSLEDICE
Dea Đurđević, Foto: Printscreen

PRAVI HOROR FILM

AUTOBUS JOJ OTKINUO RUKU, PA JE BACIO NA ZID BOLNICE: Dea ima povrede glave i noge! SPREČENE STRAVIČNE POSLEDICE

Za voditeljku se pakao nije završio kad joj je ruka otkinuta

Objavljeno:

Dea Đurđević, voditeljka "Jutarnjeg programa" na "Pinku", jutros je doživela tešku saobraćajnu nesreću na Voždovcu, kod bolnice "Dr Dragiša Mišović".

Dea je najpre imala lakši udes, kad je na nju naletela devojka u drugom automobil. U trenutku kada je izašla iz automobila kako bi se nagodila oko metarijalne štete pričinjene u udesu, na nju je naleteo autobus koji saobraća na liniji 78. Autobus je naleteo na nju, udario ju je. Osim što joj je otkinuo ruku, od siline udarca autobus je Deu odbacio na zid bolnice.

foto: Printscreen Instagram/deadjurdjevic

- Autobus je nju bukvalno zalepio za zid bolnice. Cela glava joj je bila krvava. Neverovatno je da je posle svega toga bila u svesnom stanju i uspela čak i da potpuno pribrana komunicira i sarađuje s lekarima iz Hitne pomoći - ispričao je jedan od očevidaca.

Voditeljka je, osim što je u nesreći izgubila ruku, zadobila i teške povrede glave, butne kosti i potkolenice. Uprkos teškom stanju u kojem se nalazila, Dea je sve vreme bila svesna i pribrano je sarađivala s lekarima Hitne pomoći.

Kako Espreso saznaje, voditeljka nije imala unutrašne krvarenje, te je odmah po prijemu na VMA mogla da se operiše, pa je ta činjenica uvećala i šanse da joj ruka bude spasena.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.