PORUKA KOJA SLUTI NA NAJGORE? Milan Jevđić objavio MISTERIOZNI status na Instagramu! Srbija se smrzla! (FOTO)
Foto: Printscreen

šok

PORUKA KOJA SLUTI NA NAJGORE? Milan Jevđić objavio MISTERIOZNI status na Instagramu! Srbija se smrzla! (FOTO)

Sinoć je ostavio misteriozan post koji je u međuvremenu obrisao

Objavljeno:

Milan Jevđić (24), student koji je ustalasao duhove i o kome priča čitava Srbija, ovog puta uznemirio je svoje pristalice na društvenoj mreži Instagram.

Ovaj student medicine je, podsećamo, najpre gostovao u TV emisiji kod Tanje Vojtehovski, gde je u dramatičnoj ispovesti poručio da maltene nema šta da jede.

Nisu prošla ni 24 sata, a njegova priča počela je da puca.

Najpre se javio izvesni Dobrica Pavlović, doktor koji živi u Švedskoj, koji je poručio da je godinama finansirao Jevđićevo studiranje i da Milanova materijalna situacija nije tako nezavidna, kakvom je pokušao da je predstavi, naprotiv.

U međuvremenu se i sam Jevđić oglašavao i davao kontradiktorne izjave, a svoje viđenje situacije ponudila je TV Prva, kao i autorka emisije Tanja Vojtehovski.

Na kraju se javila Srpkinja iz Bečeja Vesna Popov, koja tvrdi da je do pre par meseci i ona davala Milanu po 500 evra mesečno, nekoliko godina unazad.

Espreso je u toku jučerašnjeg dana dobio Milana Jevđića i tom prilikom rekao nam je da mu je muka od svega i da jedva čeka da se sve završi.

Međutom, u toku noći između četvrtka i petka objavio je vrlo misterioznu poruku na Instagramu, koja može da sluti na nešto vrlo loše.

On je na Instagram "storiju" okačio fotografiju s crnom pozadinom, preko koje je belim slovima ispisano: "Idi dok si mlad.".

foto: Privatna arhiva

Šta ovo treba da znači, zna samo Milan.

Jevđić se nije više oglašavao, a u međuvremenu je i obrisao ovu poruku.

Šta mislite, šta je želeo da poruči?

Pogledajte bonus video :

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.