VESNA I DOBRICA, KOJI SU POMAGALI MILANU JEVĐIĆU, napisali su mu ZAJEDNIČKU PORUKU: Da li će on ZAPLAKATI zbog njihovih reči?
Davali su mu po 500 evra mesečno: Dobrica, Milan i Vesna, Foto: Printscreen Facebook/TV Prva

snažno

VESNA I DOBRICA, KOJI SU POMAGALI MILANU JEVĐIĆU, napisali su mu ZAJEDNIČKU PORUKU: Da li će on ZAPLAKATI zbog njihovih reči?

Poruka koju su mu uputili veoma je snažna

Objavljeno: 13:23h

Srbija ovih dana priča samo o Milanu Jevđiću, studentu medicine koji je u emisiji Tatjane Vojtehovske rasplakao ljude pričom da nema šta da jede, da bi se kasnije ispostavilo da je od dobrotvora dobijao ogromne svote novca svakog meseca, i da je priča o tome da "nema šta da jede" obična prevara.

Ispostavilo se da je lekar iz Švedske, dr Dobrica Pavlović, pet godina finansirao Milana, sa pozamašnim sumama novca, i da Milan nije bio uvek zahvalan za ovu pomoć, nego ju je često zloupotrebljavao, kako tvrdi lekar.

Zbog svađe oko novca, Dobrica je prestao da finansira Milana, a ovaj je tada odlučio da ode na nacionalnu TV i da ispriča svoju priču o očaju i siromaštvu.

Ovde nije bio kraj: javnost je ponovo bila šokirana kada se javila Vesna Popov, Srpkinja koja živi u Salcburgu, sa istom pričom: i ona je, ni ne znajući za Dobricu Pavlocvića, finansirala Milana Jevđića i sa po 500 evra mesečno!

Ispada, tako, da je Milan u pojedinim mesecima od ovo dvoje ljudi dobijao i po 1.000 evra mesečno, a ipak je uspeo da ode na nacionalnu TV i da ispriča tužnu priču u kojoj glavnu ulogu igra tvrdnja da "nema šta da jede".

Milan je, pritom, izneo i optužbe na račun svojih dobrotvora, govoreći da je bio njihov "rob", i da su oni "uslovljavali pomoć".

Ovo je zbližilo Dobricu i Vesnu, pa su oni sinoć izdali zajedničko saopštenje, u kojem se obraćaju Milanu Jevđiću.

Prenosimo ga:

Pitali smo Beograđane da li je Milan Jevđić, student medicine koji je rekao da nema šta da jede, prevarant ili ne!

"ZAJEDNIČKA IZJAVA ZA JAVNOST

Milane, u laži su kratke noge!

Nadamo se da ti je sad jasno sve ono sto smo godinama pokušali da ti objasnimo... Rečima i delima.

Iako si nas ubedio da smo ti jedini na svetu, a nismo znali jedno za drugo, želeli smo isto i pokušavali da od tebe napravimo čoveka dostojnog poštovanja i ljubavi.

Pohlepa, vera u materijalne, a ne moralne vrednosti te je odvela negde gde se ni odrasli ne snalaze najbolje.

Vesna je nesebično pomagala Milanu
Vesna je nesebično pomagala Milanu foto: Printscreen Instagram

Verujemo i nadamo se da si sad izvukao pouku, da ćeš se okrenuti sebi i da nećeš nečasnim delima pokušavati olako da dodješ do samo tebi važnih vrednosti.

Želimo ti sve najbolje u budućem životu, nadamo se da ćeš završiti fakultet i da ćeš biti dobar i častan lekar... I da ćeš naučiti da ne veruješ ljudima kojima si potreban kao pijun zarad ispunjavanja njihovih ličnih interesa.

Hvala ti sto smo te upoznali u tvom pravom svetlu!

Vesna i Dobrica"

Dobrica je želeo najbolje dečaku
Dobrica je želeo najbolje dečaku foto: Kurir

Oni su se zatim obratili i javnosti:

"Poštovani korisnici društvenih mreža, poštovani novinari:

Bez vas ne bismo uspeli da pošaljemo poruku svetu... Istina uvek izađe na videlo, ma koliko drugima ona ne odgovarala!

Hvala vam na svim rečima podrške. Hvala i neistomišljenicima... Naučili smo da se dobro dobrim vraća i da je najvaznije biti pošten i istrajan.

Poslednji put ponavljamo da smo, iako nismo znali jedno za drugo, iako se ni ne znamo lično, imali samo jednu nameru... Da pomognemo napuštenom dečaku da postane u životu ono sto želi - dobar lekar, a nadasve čovek!

Žao nam je sto je pohlepa i želja za materijalnim vrednostima preovladala, ali nam ni jednog trenutka nije žao sto smo poslednjih 5 godina bili tu za njega!

Hvala svima još jednom!"

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.