DOSTA JE BILO, OVO MORA DA PRESTANE! NADAM SE DA ĆE SE OVAJ PAKAO USKORO ZAVRŠITI! Pozvali smo Milana Jevđića, a dobili smo šokantan odgovor!
Milan Jevđić, Foto: Printscreen, Ilustracija / Espreso.co.rs

ne može više!

DOSTA JE BILO, OVO MORA DA PRESTANE! NADAM SE DA ĆE SE OVAJ PAKAO USKORO ZAVRŠITI! Pozvali smo Milana Jevđića, a dobili smo šokantan odgovor!

- Osećam se jako loše. Krivo mi je što sam postao glavna meta medija - priznaje medijska osoba br. 1 u Srbiji

Objavljeno:

Milan Jevđić koji je bio gost Tanje Vojtehovski u emisiji “Život priča” na TV Prva, digao je na noge čitavu Srbiju.

Nakon haosa koji je nastao zbog cele priče, jer mnogo je onih koji tvrde da Milan ne živi loše kako je prikazano u emisiji, TV Prva je izdala objašnjenje, u kome piše da Milanu niko ne može oduzeti uspeh koji je postigao od malih nogu boreći za život.

Posle nekoliko pokušaja, konačno smo dobili Milana Jevđića. Prvo pitanje odnosilo se na planove za budućnost, s obzirom na sve što mu se izdešavalo.

- Molim vas da prestanete da pišete o meni! Ja razumem senzacionalizam, razumem da se ista priča vrti danima, ali ovo je stvarno preterivanje. Pa da se spoje Zadruga i Parovi, ne bi se toliko pisalo kao o meni - bilo je prvo što nam je rekao momak koji, vorholovski rečeno, živi svojih "pet minuta slave", doduše sigurno ne onako kako je zamišljao.

Na sledeće pitanje da li će nastaviti sa školovanjem i kako će plaćati studiranje, Milan je rekao da nema nameru da odustaje.

Snaći ću se nekako, tražiću posao, zaposliću se i plaćaću svoje školovanje. Nisam nedelju dana išao na fakultet, čekam da se situacija smiri i da se glave ohlade - priznaje za Espreso, pa nastavlja:

- Osećam se jako loše. Krivo mi je što sam postao glavna meta medija. Samo se nadam da će se ovaj pakao uskoro završiti.

Tu je otprilike razgovoru bio kraj, jer je na sva ostala pitanja koja smo mu postavili Jevđić ponavlja:

- Nemam komentar!

Podsećamo, Milan Jevđić je momak koji je gostujući u emisiji "Život priča" kod Tatjane Vojtehovski podelio Srbiju.

Jevđić je ranije ispričao kako je sam uspeo da dogura do pete godine medicine, a da pritom nije pao nijedan ispit. On je rekao da su ga otac i majka ostavili, da se majka brzo preudala i da su batine koje je dobio od očuha prvo čega se seća u životu. Kada mu je baka umrla, ostao je bez ičega i danas nema osnovne uslove za život.

foto: Printscreen/Facebook

Prvo čega se u životu seća jeste jedna tamna soba, drenov prut I batine. Imao je četiri i po godine kada je od očuha dobio batine od kojih su mu popucali krvni sudovi. Majka I otac su se razišli kada je imao 20 dana, on sa majkom odlazi u majčinu devojačku kuću. Majka se ubrzo preudaje, ali taj očuh njega nije hteo, pa ga majka ostavlja kod bake.

“Nisam prema majci osećao pravu majčinsku ljubav, imao sam je prema baki”, seća se Milan detinjstva. Majku je jedva i vidjao, oca samo četiri puta u životu, od toga tri puta na sudu. Nije uspevao da uspostavi odnos sa ocem, ali nije se ni trudio previše, jer nije ni otac to želeo. Dosuđenu alimentaciju nikada nije dobio. Majka ga nikada nije tražila nazad, ali je računala na to da će jednoga dana “dobiti gotov proizvod”, momka koji će se o njoj brinuti pod stare dane. Majku je sretao na ulici, kao i svakog drugog meštanina sela Severovo u ariljskoj opštini.

foto: Printscreen

Nakon takvog priznanja, na njegov račun pale su brojne optužbe počevši od toga kako banči po Skadarliji, provodi se u Monte Karlu i svi se pitaju otkud mu novac za takva luksuzan život.

Da njegov materijalni status ipak nije tako loš, i da cela priča liči na prevaru, javnost je saznala posle javljanja dr Dobrice Pavlovića iz Švedske, koji je saopštio javnosti da je 5 godina pomagao Milanu šaljući mu pozamašne svote novca svakog meseca.

Tu se stvar nije završila: posle nekoliko dana javila se Vesna Popov iz Salcburga, koja je, ne znajući za Dobricino dobročinstvo, i sama slala i po 500 evra mesečno Milanu.

U javnosti su počeli da sumnjaju da je reč o velikoj prevari ljudi, koji su dovedeni u zabludu da Milan zaista nema šta da jede, i da su mu potrebne dodatne pare, a mladić je, po svedočenju njegovih dobrotvora, dobijao i po 1.000 evra mesečno.

Pogledajte bonus video:

POGLEDAJTE KAKO SU PALI DRŽAVNI SLUŽBENICI ZBOG PRIMANJA MITA: Uzimao sve po 500 EVRA! Izašao s ručka iz kafane pa mu na ulici tutnula u ruke svežanj novčanica!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.