TANJA VOJTEHOVSKI SE IZVINILA ZBOG PROPUSTA U EMISIJI S MILANOM JEVĐIĆEM: Pročitajte šta je sve rekla!
Priča Milana Jevđića uzburkala je javnost, Foto: Printscreen, Zorana Jevtić

pokajala se?

TANJA VOJTEHOVSKI SE IZVINILA ZBOG PROPUSTA U EMISIJI S MILANOM JEVĐIĆEM: Pročitajte šta je sve rekla!

Emisija ove voditeljke izazvala je pravu buru u javnosti

Objavljeno: 13:25h

Posle sinoćnjeg saopštenja redakcije emisije "Život priča" i TV Prva povodom slučaja studenta Milana Jevđića u kome navode da je ekipa emisije sagledala sve aspekte priče, i da je emisija govorila o mladiću žrtvi sistema, koji je od rane mladosti ostao bez podrške roditelja, voditeljka i autorka ove emisije Tatjana Vojtehovski izvinila se na Tviteru.

Pitali smo Beograđane da li je Milan Jevđić, student medicine koji je rekao da nema šta da jede, prevarant ili ne!

- S obzrirom da je poslednja emisija izazvala buru u javnosti, smatramo našom obavezom da se obratimo javnosti ovim saopštenjem - navedeno je u obaćanju TV Prva, u kome se navodi da Milanu niko ne može oduzeti uspeh koji je postigao od malih nogu se boreći za život.

Ovaj student medicine, o kojem su mediji pisali dok je još preživljavao kao srednjoškolac, izazvao je opšti skandal posle gostovanja u emisiji "Život priča" na TV Prva, kada je izneo svoju životnu priču, zbog koje je cela Srbija zaplakala. Ubrzo se ipak ispostavilo da je istina sasvim drugačija.

Voditeljka i autorka ove emisije Tatjana Vojtehovski, posle svih optužbi i informacija koje su isplivale u javnost o studentu medicine, priznala je da je napravila grešku.

- U delu pripreme prošle epizode, napravila sam grešku i propust dužne novinarske pažnje. Zbog toga se javno izvinjavam - napisala je Vojtehovski na svom Tviteru, i okačila detaljnije objašnjenje

Bonus video:

PRUŽI RUKU: Podelili smo obrok beskućnicima u prestonici

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.