DEŠAVA SE NEŠTO JAKO ČUDNO! Milan i njegovi dobrotvori su U ISTO VREME uradili nešto što nas je OSTAVILO BEZ REČI!
Milan i njegovi dobrotvori, Foto: Printscreen Facebook

ŠTA KRIJU?

DEŠAVA SE NEŠTO JAKO ČUDNO! Milan i njegovi dobrotvori su U ISTO VREME uradili nešto što nas je OSTAVILO BEZ REČI!

Dobrica Pavlović, Vesna Popov i Milan Jevđić uradili su stvar koju je malo ko očekivao

Objavljeno:

Fama oko Milana Jevđića i dalje se ne stišava. On je, gostujući u emisiji Tanje Vojtehovski, šokirao celu zemlju ispričavši svoju tužnu sudbinu.

Da njegov materijalni status ipak nije tako loš i da cela priča liči na prevaru, javnost je saznala posle javljanja dr Dobrice Pavlovića iz Švedske, koji je saopštio javnosti da je čitavih pet godina pomagao Milanu šaljući mu pozamašne svote novca svakog meseca.

Od 300 do 500 evra na mesečnom nivou.

Pitali smo Beograđane da li je Milan Jevđić, student medicine koji je rekao da nema šta da jede, prevarant ili ne. Ovo su njihovi odgovori:

Tu se stvar nije završila. Posle nekoliko dana javila se Vesna Popov iz Salcburga, koja je, ne znajući za Dobricino dobročinstvo, i sama slala po 500 evra mesečno Milanu.

Kako je napisala, poslednje dve godine je počela da sumnja u celu priču, a da su sumnje bile osnovane potvrdila je 13.02.2018. godine kada ju je Milan iznenada posetio i to zato što mu je smanjila svotu novca koju mu je redovno slala. Popov tvrdi kako se Milan tom prilikom bahato ponašao (ispolivao joj je vino po krevetu, zapušio šolju i svakodnevno se opijao).

U javnosti su počeli da sumnjaju da je reč o velikoj prevari ljudi, koji su dovedeni u zabludu da Milan zaista nema šta da jede i da su mu potrebne dodatne pare, a mladić je, po svedočenju njegovih dobrotvora, dobijao i po 1.000 evra mesečno.

foto: Printscreen/Facebook

Ovo je zbližilo Dobricu i Vesnu, pa su oni izdali zajedničko saopštenje, u kojem se obraćaju Milanu Jevđiću.

"ZAJEDNIČKA IZJAVA ZA JAVNOST!

- Milane, u laži su kratke noge!

Nadamo se da ti je sad jasno sve ono sto smo godinama pokušali da ti objasnimo... Rečima i delima.

Iako si nas ubedio da smo ti jedini na svetu, a nismo znali jedno za drugo, želeli smo isto i pokušavali da od tebe napravimo čoveka dostojnog poštovanja i ljubavi.

Pohlepa, vera u materijalne, a ne moralne vrednosti te je odvela negde gde se ni odrasli ne snalaze najbolje. Verujemo i nadamo se da si sad izvukao pouku, da ćeš se okrenuti sebi i da nećeš nečasnim delima pokušavati olako da dodješ do samo tebi važnih vrednosti.

Želimo ti sve najbolje u budućem životu, nadamo se da ćeš završiti fakultet i da ćeš biti dobar i častan lekar... I da ćeš naučiti da ne veruješ ljudima kojima si potreban kao pijun zarad ispunjavanja njihovih ličnih interesa.

Hvala ti sto smo te upoznali u tvom pravom svetlu!

Vesna i Dobrica"

Oni su se zatim obratili i javnosti:

foto: Printscreen Facebook / Dobrica Pavlovic

"Poštovani korisnici društvenih mreža, poštovani novinari:

- Bez vas ne bismo uspeli da pošaljemo poruku svetu... Istina uvek izađe na videlo, ma koliko drugima ona ne odgovarala!

Hvala vam na svim rečima podrške. Hvala i neistomišljenicima... Naučili smo da se dobro dobrim vraća i da je najvaznije biti pošten i istrajan.

Poslednji put ponavljamo da smo, iako nismo znali jedno za drugo, iako se ni ne znamo lično, imali samo jednu nameru... Da pomognemo napuštenom dečaku da postane u životu ono sto želi - dobar lekar, a nadasve čovek!

Žao nam je sto je pohlepa i želja za materijalnim vrednostima preovladala, ali nam ni jednog trenutka nije žao sto smo poslednjih 5 godina bili tu za njega!

Nakon posebnih saopštenja, ali i zajedničke objave u kojoj su bili i te kako složni, došlo je do preokreta.

Naime, i Dobrica Pavlović i Vesna Popov su na svojim Fejsbuk nalozima obrisali skoro sve postove vezane za Milana Jevđića, kao i onaj u kojem je Milan navodno pitao Dobricu da li masturbira.

Siguran sam da će danas TV PRVA i gđa Vojtehovski pokušati da naprave završni udarac na gđu Popov, a posebno na mene. Preksinoć (12. mart 2018, oko 15:30) me zvao Milan i postavio seriju za mene u tom trenutku krajnje čudnih i za trenutnu situaciju nevezanih pitanja....npr....."da li mrziš Srbiju" ili "da li si me pitao da li masturbiram kada nemam devojku", glasila je Milanova poruka Dobrici Pavloviću, ali se ona više ne može naći na Dobričinom profilu.

Takođe, interesantno je da je Milan Jevđić obrisao svoj Fejsbuk profil!

foto: Printscreen Instagram

Podsećamo, kako je u emisiji pričao, Milan je student pete godine medicine. Nikad nije pao nijedan ispit iako, praktično, nema ni uslove da studira. Imao je samo 20 dana kada su se njegov otac i majka razišli.

foto: Printscreen Instagram

Prva uspomena iz detinjstva su mu teške batine koje je dobio od očuha. Imao je tad oko četiri godine i popucale krvne sudove na nagoma, nastale od očuhovih udaraca. Sam je doneo odluku da se od njih odseli i počeo je da živi s bakom i dekom.

Otac ga nikada nije želeo, a majci je bilo svejedno, jer se nikad nije borila za to da živi s njom. Pošto mu je deka umro kad je bio mali, ostao je samo s bakom u trošnoj kući u Severovu, selu zlatiborskog kraja. Imao je 16 godina kada je izgubio i baku i ostao potpuno sam.

Izdržavao se sam, radeći najteže fizičke poslove da bi uspeo u jednom cilju - da završi studije medicine.

Inače, prostom računicom se dolazi do sledećih rezultata: ako je istina ono što pričaju Vesna i Dobrica, Milanovi dobrotvori, da su mu davali po 500 evra mesečno u proteklih 5 godina, dolazi se do cifre od oko 60.000 evra koje je dobio ovaj student medicine.

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.