DAVALA SAM MU 500 EVRA MESEČNO, A ON MI JE UNIŠTIO POSTELJINU VINOM I ZAPUŠIO WC: Javila se žena koja je SPONZORISALA MILANA JEVĐIĆA!
Javila se žena koja je SPONZORISALA MILANA JEVĐIĆA, Foto: Printscreen Instagram

nove tvrdnje

DAVALA SAM MU 500 EVRA MESEČNO, A ON MI JE UNIŠTIO POSTELJINU VINOM I ZAPUŠIO WC: Javila se žena koja je SPONZORISALA MILANA JEVĐIĆA!

Ona ovom prilikom poziva nadležne organe da reaguju jer kako kaže, Milanove namere su sve, samo ne čiste

Objavljeno: 13:19h

Od kada je prošle nedelje bio gost u emisiji "Život priča" prašina o Milanu Jevđiću se ne stišava. Prvo je izazvao osećaj empatije i rasplakao Srbiju, a onda ju je podelio.

"Ovo što me je snašlo u poslednjih sedam dana ni u najgorem košmaru nisam mogao da zamislim", počinje ponovo svoju ispovest Milan Jevđić na Prvoj televiziji.

Javila se žena koja je SPONZORISALA MILANA JEVĐIĆA
Javila se žena koja je SPONZORISALA MILANA JEVĐIĆAfoto: Printscreen Instagram

Ološ, manipulator, najveći šljam svoje zemlje samo su neke od osuda koje je, kako kaže, čuo o sebi.

Pitali smo Beograđane da li je Milan Jevđić, student medicine koji je rekao da nema šta da jede, prevarant ili ne!

Sumnje u njegovu priču su počele kada se javio doktor iz Švedske koji mu je pomagao, a nastavilo se fotografijama iz provoda i sa ekskurzije.

Dobrica Pavlović iz Švedske, finansijer studenta medicine Milana Jevđića (24), kaže da on zapravo nikada nije bio gladan i bez novca.

Dobrica Pavlović
Dobrica Pavlovićfoto: Printscreen Facebook / Dobrica Pavlovic

Poštovana gđo Vojtehovski, zatrazite od mene i ja ću Vam u pisanoj formi dostaviti odobrenje da objavite ta ”uslovljavanja”. Govorite o prepisci koja se vodila između Milana i mene kada je odlučio da nam se vrati pošto je predhodno odlučio da ode. Zašto je otišao? Zato sto sam mu po ko zna koji put rekao da ne želimo da finansiramo njegovu majku, sestru i brata. Zašto? Zato što to nije bio deo naseg dogovora. To se desilo oko Nove godine da bi mi u drugoj polovini januara ponovo tražio pare a vec je predhodno odlučio da ode od nas. Na to je imao pravo i niko ga nije sprečavao.

Nakon što je Dobrica odlučio da prekine ćutanje, oglasila se i Vesna Popov, gospođa koja tvrdi kako je takođe dugi niz godina bila žrtva Milanove prevare.

Vesna je na svom Fejsbuk profilu objavila kako je dužna da kaže istinu, pre svega zbog gospodina Pavlovića koji je javno istupio i progovorio o svemu.

Ona tvrdi kako je finansirala Milana 5 godina i to da mu je slala 500 evra mesečno koje je trošio navodno na studije. Takođe, Vesna tvrdi kako ju je Milan posećivao za Božić i da poseduje fotografije koje to i dokazuju.

Javila se žena koja je SPONZORISALA MILANA JEVĐIĆA
Javila se žena koja je SPONZORISALA MILANA JEVĐIĆAfoto: Printscreen Instagram

Kako je napisala, poslednje dve godine je počela da sumnja u celu priču, a da su sumnje bile osnovane potvrdila je 13.02.2018. godine kada ju je Milan iznenada posetio i to zato što mu je smanjila svotu novca koju mu je redovno slala. Popov tvrdi kako se Milan tom prilikom bahato ponašao (ispolivao joj je vino po krevetu, zapušio šolju i svakodnevno se opijeo).

Ona ovom prilikom poziva nadležne organe da reaguju jer kako kaže, Milanove namere su sve, samo ne čiste.

Pročitajte status u potpunosti:

Status, Vesna Popov
Status, Vesna Popovfoto: Printscreen Facebook / Vesna Popov

Podsećamo, sumnja u celu Milanovu priču je nastala nakon što se oglasio njegov navodni finansijer iz Švedske, Dobrica Pavlović.

Javila se žena koja je SPONZORISALA MILANA JEVĐIĆA
Javila se žena koja je SPONZORISALA MILANA JEVĐIĆAfoto: Printscreen/Instagram

Nakon cele pompe, oglasila se i Milanova sestra po majci, Dragana, ali nije rekla mnogo.

- Žao mi je brata. Čujem se s njim jednom u tri meseca. Videla sam ga na televiziji. Ne želim da pričam o svemu tome. Moj brat ne živi ni bajno ni sjajno. Druge stvari ostaju između nas troje - rekla je Dragana misleći na sebe, majku i Milana.

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.