PITAO ME DA LI MRZIM SRBIJU I DA LI SAM GA PITAO DA LI MASTURBIRA! Dobrotvor iz Švedske tvrdi da je dobio ČUDAN poziv od MILANA JEVĐIĆA!
Foto: Printscreen, Facebook

šta se ovde dešava?!

PITAO ME DA LI MRZIM SRBIJU I DA LI SAM GA PITAO DA LI MASTURBIRA! Dobrotvor iz Švedske tvrdi da je dobio ČUDAN poziv od MILANA JEVĐIĆA!

Čudan poziv koji je dobio lekar

Objavljeno: 13:17h

Milan Jevđić postao je tema broj 1 u Srbiji kada je u emisiji Život priča ispričao kako nema za hranu, iako niže desetke na medicini.

foto: Printscreen Facebook / Милан Јевђић

Da nije baš tako, tvrde brojni poznanici studenta koji su na društvenim mrežama podelili slike sa Milanovih putovanja i izlazaka, gde se student nije činio egzstencijalno ugroženim.

Jedan od prvih koji se javio da demantuje Milana jeste i Dobrica Pavlović iz Švedske, koji tvrdi da je bio finansijer ovog studenta medicine i koji tvrdi da on zapravo nikada nije bio gladan i bez novca.

Pitali smo Beograđane da li je Milan Jevđić, student medicine koji je rekao da nema šta da jede, prevarant ili ne!

Dobrica Pavlović na društvenim mrežama pisao je i da su supruga i on počeli Jevđića da finansiraju 2013. kada je posao na fakultet, i kao da su mesečno slali i do 700 evra Jevđiću.

Jevđić se u svojoj odbrani obrušio na "dobrotvora", tvrdeći da "nije rođen da bude rob tamo nekog doktora".

foto: Printscreen Facebook / Dobrica Pavlovic

Šta je još poručio svojim dobrotvorima - čitajte OVDE.

No, sada je lekar iz Švedske otkrio nove, i pomalo bizarne detalje svoje komunikacije sa Milanom. Naime, reč je o pozivu koji je dobio od ovog studenta iz Srbije.

- Siguran sam da će danas TV PRVA i gđa Vojtehovski pokušati da naprave završni udarac na gđu Popov, a posebno na mene. Preksinoć (12. mart 2018, oko 15:30) me zvao Milan i postavio seriju za mene u tom trenutku krajnje čudnih i za trenutnu situaciju nevezanih pitanja....npr....."da li mrziš Srbiju" ili "da li si me pitao da li masturbiram kada nemam devojku" (????).

Posle jučerašnjeg pojavljivanja u jutarnjem programu TV PRVA i posle ovog oglašavanja gđe Popov spreman sam na sve i jasno mi je u kom pravcu će priča ići. Jasno mi je da se razgovori snimaju i da ce napraviti neku montažu. Jasno mi je da to više nije Milan. On je pokušao lažima i prevarama da izvuče korist za sebe a sada mora da štiti integritet jedne tračerske televizije i jedne kvazi voditeljke - napisao je Dobrica.

Ostaje da se vidi šta će Milan reći o ovom pozivu.

Bonus video:

Anketa o muralu Zoranu Đinđiću

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.