NOVINAR NAPAO NOLETA PRED VIMBLDON: Đoković mu je zauvek zapušio usta!
Novak Đoković, Foto: AP

I JEDAN I DRUGI BEZ DLAKE NA JEZIKU

NOVINAR NAPAO NOLETA PRED VIMBLDON: Đoković mu je zauvek zapušio usta!

- On misli da posao ne radite kako treba i kaže da vi i Savet niste previše brinuli o temama koje je predlagao - rekao je novinar između ostalog

Objavljeno: 12:11h

Jedan od prisutnih inostranih novinara na medjskom danu pred Vimbldon imao je mnogo toga da upita Novaka Đokovića, a ono što ga je najviše zanimalo bilo je njegovo učešće na sedmočasovnom sastanku Saveta igrača održanom u petak, a posle čega su čak trojica igrača napustila to "telo".

- Imate mnogo obaveza i na terenu i van terena. Nekoliko igrača napustilo je Savet, očekuje se da to učine i drugi. Robin Hase je jedan od njih - konstatovao je novinar, a preneo Sport klub.

- Očekuje se da to učine i drugi. Izgleda imate informacije koje ja nemam - brzo je vratio Novak.

- On misli da posao ne radite onako kako treba i kaže da vi i Savet niste previše brinuli o temama koje je on predlagao - nastavio je novinar.

- O kome sada pričamo - upitao je Đoković.

- O Robinu - pojasnio je predstavnik sedme sile.

- Da li je mene imenovao - ponovo je uskočio Novak.

- Ne lično, već Savet kao celinu.

- Zašto onda u mene upirete prstom - nije odustajao Srbin.

- Vi kao množina - pojasnio je novinar.

- To je velika razlika - prihvatio je Đoković, pa dao objašnjenje:

- Razumem zašto su Robin, Džejmi i Deni doneli te odluke, pogotovo posle niza sastanaka koje smo imali. Poslednji smo imali u petak. Počeo je oko pet posle podne, završio se posle ponoći. Za sve nas koji učestvujemo na ovom turniru, sastanci od sedam sati su zamorni. Ali postoji šira slika. Sistem i struktura nas sabotiraju. Govorio sam o tome i ranije. Ovde smo svi kao volonteri, kao momci koji pokušavaju da urade nešto, pomognu da se čuje i glas igrača. Deo sam Saveta skoro šest ili sedam godina. Kao predsednik, mogu da kažem da je poslednji saziv bio najaktivniji, možda najviše posvećen. Želeli su svi da naprave razliku. Ali struktura je takva da nam ne dozvoljava da nešto promenimo - preneo je Sport klub ovaj ceo interesantan duel u sali za konferencije.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Izvor: Sportklub)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.