SAD SVI ZNAMO ŠTA ZAPRAVO MISLI O NOLETU: Federer konačno pokazao svoje pravo lice!
Nole i Rodžer, Foto: EPA/Christophe Petit Tesson

JAKE REČI ŠVAJCARSKOG TENISERA

SAD SVI ZNAMO ŠTA ZAPRAVO MISLI O NOLETU: Federer konačno pokazao svoje pravo lice!

Najbolja tri svetska tenisera su do sada osvojilа 53 gren slem titule - Federer 20, Nadal 18, Đoković 15

Objavljeno: 11:42h

Švajcarski teniser Rodžer Federer otkrio je uoči Vimbldona da veruje da on, Novak Đoković i Rafael Nadal guraju jedan drugog do krajnjih granica svojih mogućnosti i da je sreća za tenis što svi igraju toliki niz godina na visokom nivou.

Najbolja tri svetska tenisera su do sada osvojilа 53 gren slem titule - Federer 20, Nadal 18, Đoković 15. Stoga, postoji velika verovatnoća da će već za dve nedelje taj broj biti dodatno uvećan. Federera su na konferenciji za medije pred Vimbldon zamolili da prokomentariše činjenicu da tri tako velika igrača toliko dugo dominiraju i da objasni značaj svega toga za sport.

- Mislim da je to sjajno. Takve stvari se ne dešavaju baš često... - rekao je Švajcarac i nastavio:

Rafa, Rodžer i Nole
Rafa, Rodžer i Nole foto: AP/EPA/Jason Szenes/EPA/Rhona Wise

- To i pokazuje da i pored toga svako od nas može imati neverovatnu karijeru. Čudno, uvek mislite da jedan drugome uzimamo trofeje, i to jeste tako, ali isto tako guramo jedan drugog ka najvećim visinama, da budu bolji: Rafa na travi, Novak na tvrdoj podlozi, ja na šljaci...

- Definitivno smo postali bolji zbog toga što smo jedan uz drugog, ne znam da li bi bili bolji da smo igrali u neko drugo vreme. Iz moje perspektive zabavno je imati nas, nadam se da navijači uživaju jer smo sva trojica drugačiji karakteri, igramo dugo već - poručio je Federer.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.