SVE U VEZI NOVAKA JE POGREŠNO! LIČI NA LUTKU, NIKO GA NEĆE PAMTITI: Skandalozne reči novinara o najboljem na svetu!
Novak Đoković, Foto: EPA/Julien de Rosa

SRAMNO!

SVE U VEZI NOVAKA JE POGREŠNO! LIČI NA LUTKU, NIKO GA NEĆE PAMTITI: Skandalozne reči novinara o najboljem na svetu!

Novinar ne bi smeo sebi da dopusti da baš ovoliko pljuje nekoga

Objavljeno:

Jaki udari na Novaka Đokovića... Mark Rizon, novinar sa Novog Zelanda opasno je najboljeg svetskog tenisera u svojoj kolumni

- Sve u vezi Srbina je pogrešno. Da krenemo od frizure. Liči na lutku ili kao da je došao iz vojske. Da li nešto menjao u prethodinih 10 godina? Nakon toga na red dolazi i odeća. Ponekada pomislite da nadimak Nole znači da nema stila. Uvek izgleda kao dečak kojem je prvi dan u školi - počeo je Rizon.

Nole
Nole foto: AP

On je nastavio u istom ritmu.

- Kada je pobedio Nadala u finalu Australijan opena bilo je kao da gledate mašinu koja to radi. To je bila jedna od najboljih partija bilo kog tenisera u poslednjih 10 godina, ali nije bilo dovoljno žara u Đokoviću, odavao je hladan utisak. I to ne sme da se desi. Pogotovo ne u Australiji.

Završio je još na brutalniji način.

- Kada je jedan novinar pitao Kirjosa da li je bolji teniser on ili Endi Marej, Australijanac je odgovorio da je to svakako Britanac. Na konstataciju tog novinara da ne treba zaboraviti Novaka, Kirjos je odgovorio "ko je to"? I baš tako, ako se pitate ko je najbolji ikada i neko vam spomene Đokovića odgovor će biti samo "ko je on"? - zaključio je Rizon.

Zaista je sramotno da neki novinar ovako oplete po najboljem svetskom teniseru. Neka mu izađe na crtu na terenu, pobedi ga, pa onda može da priča ovakve stvari...

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.