NOLE RAZMIŠLJA DA DIGNE RUKE OD SVEGA: Problemi za Đokovića pred Vimbldon, ostali teniseri mu okreću leđa!
Novak Đoković, Foto: EPA/Larry W Smith

OVO NE VALJA

NOLE RAZMIŠLJA DA DIGNE RUKE OD SVEGA: Problemi za Đokovića pred Vimbldon, ostali teniseri mu okreću leđa!

Ovo mu definitivno nije trebalo u pred najvažniji turnir na svetu

Objavljeno:

Najbolji teniser sveta Novak Đoković prilično je zabrinut za svoju budućnost na mestu predsednika Saveta igrača budući da nije nimalo zadovoljan u kom pravcu se kreće njegova zamisao.

Samo dva dana pred start Vimbldona, gde brani trofej osvojen prošle godine u finalu protiv Kevina Andersona, Đoković je novinarima rekao da je sistem neefikasan i neprihvatljiv iz ugla tenisera.

Savet je imao sedmočasovni sastanak koji je priveden kraju tek posle ponoći, a Nole je naveo da je njegov tim blizu da digne ruke od svega. Sve ovo ometa njegov fokus na igru i pitanje je koliko će se odraziti na partije na Vimbldonu.

Robin Hase
Robin Hase foto: EPA/Koen Suyk

Inače, tokom sastanka je holandski teniser Robin Hase obavestio ostale članove da na njega više ne računaju.

- Zvanično sam se povukao iz Saveta igrača na sastanku uoči Vimbldona. Imao sam tu privilegiju da predstavljam ostale tenisere. Iako smo dugo vremena ulagali napore da se nešto promeni, godina nije bila baš produktivna. Mislim da ne mogu da radim ovaj posao na način na koji bi trebalo. Štaviše, smatram da način na koji radimo posao nije na nivou koji bi mogao da pomogne tenisu da napreduje - navodi se u saopštenju 73. tenisera sveta.

- Pridružio sam se Savetu iz nekoliko razloga ali glavni su bili želja da učinimo ovaj sport većim i boljim. Smatram da mojim idejama nije dato dovoljno značaja. S obzirom na sve to, morao sam da se zauzmem za sebe i ono u šta verujem.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.