VELIKA ŠTETA ZA ĐOKOVIĆA: Ostao bez saradnika baš pred Vimbldon!
Novak Đoković, Foto: AP/Michel Euler

AUUUU

VELIKA ŠTETA ZA ĐOKOVIĆA: Ostao bez saradnika baš pred Vimbldon!

U petak je u Londonu održan sastanak ATP Savet igrača

Objavljeno:

U petak je u Londonu održan sastanak ATP Savet igrača, a Holanđanin Robin Hase je napustio to telo.

On je obavestio članove da na njega više ne računaju, jer smatra da "ne može da predstavlja ostale tenisere na način na koji bi trebalo".

- Zvanično sam se povukao iz Saveta igrača na sastanku uoči Vimbldona. Imao sam tu privilegiju da predstavljam ostale tenisere. Iako smo dugo vremena ulagali napore da se nešto promeni, godina nije bila baš produktivna. Mislim da ne mogu da radim ovaj posao na način na koji bi trebalo. Šta više, smatram da način na koji radimo posao nije na nivou koji bi mogao da pomogne tenisu da napreduje. Pridružio sam se Savetu iz nekoliko razloga, ali glavni su bili želja da učinimo ovaj sport većim i boljim. Smatram da mojim idejama nije dato dovoljno značaja. S obzirom na sve to, morao sam da se zauzmem za sebe i ono u šta verujem - napisao je Hase na društvenim mrežama.

Holandski teniser je pristupio Savetu igrača kada su uoči Vimbldona izabrani novi članovi, a Hase je predstavljao igrače od prvog do 50. mesta na ATP listi. Nedavno su se predsednik Novak Đoković i ATP Savet igrača našli na meti kritika zbog odluke da se Krisu Kermodu ne produži mandat predsednika ATP, a problem je izazvao i Džastin Gimelstob koji je osuđen zbog nasilničkog ponašanja.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.