ADŽIĆ OPLEO PO UPRAVI ZVEZDE: Ne mogu da me pogledaju u oči, sve oko mog odlaska je pogrešno preneto!
Foto: crvenazvezdafk.com

Bez dlake na jeziku!

ADŽIĆ OPLEO PO UPRAVI ZVEZDE: Ne mogu da me pogledaju u oči, sve oko mog odlaska je pogrešno preneto!

- Nije bilo baš tako kako je predstavljeno u javnosti - istakao je

Objavljeno: 15:12h

Kada je odlazio iz Zvezde, dobio je ozbiljne zvižduke od navijača na proslavi titule. Luka Adžić, momak koji je ovih dana u žiži belgijske javnosti jer su ga novinari uzeli za zub, u razgovoru sa novinarom Kurira otkrio je sve što se odvijalo pred njegov odlazak iz kluba.

Zašto si tokom leta napustio Crvenu zvezdu, kada se očekivalo da ostaneš i budeš deo novog tima?

- Nije bilo baš tako kako je predstavljeno u javnosti. Meni su čelnici kluba u startu rekli da neće biti mesta za mene. Bio sam toga svestan i morao sam da gledam sebe. Zato sam odlučio da odem, jer nisam želeo da sedim na klupi. Pa, pogledajte Dejana Joveljića, Zvezdino je dete, a nije ni blizu prvog tima, a kamoli startne postave - počeo je razgovor za Kurir Luka Adžić.

On je na proslavi titule dobio zvižduke od Severa Marakane. Koliko su mu teško pali?

- Krivo mi je što sam otišao na takav način. Mnogim ljudima je pogrešno preneto, sve ono što je bilo vezano za mene i klub. Mogao sam sve to da izbegnem, odnosno da u svlačionici primim medalju, ali nisam hteo. Borio sam se za tu titulu i medalju i želeo sam da je uzmem sa saigračima. Svakog mogu da pogledam u oči, a većina njih iz uprave mene ne može. Nisam kriv i opet bih isto uradio.

Zašto je moralo sve tako da se završi?

- Ne znam. Ja sam Zvezdino dete, ali klub jednostavno nije imao sluha za mene. Lepo su pričali o meni u medijima, ali samo pričali... U stvarnosti, nije bilo tako. Jednog dana ću se vratiti u Crvenu zvezdu. Nisam završio ono što sam hteo. Da budem starter i vođa na terenu!

Kako se vama čine ove reči?

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.