PONOVO JE ŽOZE ZVEZDA VEČERI: Specijalni je psovao, prskao kameru, a sebe označio kao krivca za Bregzit!
Foto: EPA/Nigel Roddis

uvek je on kriv

PONOVO JE ŽOZE ZVEZDA VEČERI: Specijalni je psovao, prskao kameru, a sebe označio kao krivca za Bregzit!

Sve smo ovo već navikli od Murinja

Objavljeno:

Mančester junajted je posle neverovatnog preokreta u režiji Mate, Marsijala i Sančeza slavio protiv Njukasla rezultatom 3:2.

Pred ovu utakmicu, kao i pred svaku u poslednjih mesec dana prva tema bio je Murinjo koji je pod neverovatnim pritiskom zbog katastrofalih rezultata njegove ekipe.

Ovoga puta navijači su otišli još dalje pošto su se pred početak utakmice ispred Old Traforda pojavila kartonska lutka Zinedina Zidana što je jasno ukazivalo da navijači žele da legendarni francuz preuzme Mančester.

Zidan na Old Trafordu
"Zidan" na Old Trafordu foto: Reuters

Pevanje o otkazu je već postala svakodnevnica, a to se naravno čulo i na ovoj utakmici pri vodstvu Svraka 2:0 golovima Kenedija u 7. i Muta u 10. minutu.

Portugalac je bio toliko besan da je u jednom trenutku čak i kameru polio vodom iz flašice.

Na kraju prvog poluvremena je bio čak toliko besan da je u svlačionicu otišao trčećim korakom.

To naravno nije bilo sve pa je tako Murinjo posle utakmice izlazeći sa terena progunđao nešto na portugalskom jeziku, što su navijači naravno odmah razumeli a glasilo je - odje**te ku***ni sinovi!

Ipak naravno da se Portugalac tu nije zaustavio, nego je imao šta da kaže na konferenciji posle utakmice.

- Idem večeras u London, a ako sutra bude tamo padala kiša - znajte da je moja krivica. Ako bude nekih problema tokom usklađivanja Brexita - isto je moja krivica. Moram da budem spreman za to. Ovo je već previše lova na mene... Ali, navikao sam - rekao je Murinjo.

Navijač koji je i dalje uz Murinja
Navijač koji je i dalje uz Murinja foto: AP

Takođe otvoreno je kritikovao i mladog napadača Markusa Rašforda za kojeg je rekao da je na terenu bio tužan, dok je za Skota Mektominija rekao da je bio uplašen.

- Čak su i iskusni igrači pravili greške koje nisu normalne - nastavio je Portugalac.

Negirao je tvrdnje medija da ga fudbaleri bojkotuju i dodao da oni ne igraju za njega nego za Mančester junajted.

Igrači Mančestera
Igrači Mančestera foto: Reuters

- Nije do izmena, to je do mentaliteta i želje. Samo je klub važan, nije ovo o meni ili igračima... U drugom poluvremenu su dali sve od sebe i zato su pobedili.

Naravno, neizbežno pitanje bilo je o njegovoj budućnosti na Old Trafordu, pošto su se pojavile informacije da bi on mogao da napusti Crvene đavole čak i u slučaju poraza, a on je imao jasan odgovor.

- Dali su mi ugovor do jula 2020. godine. Nikome nisam prislonio pištolj na čelo, dali su mi taj ugovor jer su želeli da mi ga daju - zaključio je Murinjo koji bi usled otkaza na ime ugovora inkasirao 30 miliona evra.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.