IZAŠLI DETALJI NOVOG ZVEZDINOG TRANSFERA! Stiže napadač opasnog evropskog kluba, poznata je tačna cena! (VIDEO)
Foto: Reuters

NEOČEKIVANO

IZAŠLI DETALJI NOVOG ZVEZDINOG TRANSFERA! Stiže napadač opasnog evropskog kluba, poznata je tačna cena! (VIDEO)

Iako je već bilo kakvog-takvog govora o ovom poslu, prvi put su se pojavile tačne brojke, kao i detalji koji uslovljavaju posao

Objavljeno: 15:14h

Izgledalo je da će se Ričmond Boaći vratiti u Crvenu zvezdu i popuniti rupu nastalu odlaskom Aleksandra Pešića i lakšom povredom Nikole Stojiljkovića, kako bi se napala grupna faza Lige šampiona ili barem Lige Evrope. Od tog posla teško da će biti išta.

Pokušavali su sa Frankom Soldanom iz Santa Fea, razmišljali i o pozajmici Braginog Hasana Koke, ali prema poslednjim informacijama MOZZART Sporta trenutno je najrealnija opcija Gustavo Blanko Leščuk!

Kako MOZZART Sport saznaje, Leščuk bi došao na jednogodišnju pozajmicu za koju srpski šampion ne bi morao ništa da plati. Ali, zato bi Zvezda na sebe preuzela kompletnu Leščukovu platu plus osiguranje za igrača poniklog u Arsenal de Sarandiju.

Ceo posao nije završen, ali bi sve trebalo da se zna do nedelje (večeras) uveče, kada bi crveno-beli trebalo da donesu odluku. Naime, sve je utanačeno, samo je odluka na klubu iz Ljutice Bogdana, koji mora da odluči da li vredi platiti 450.000 za ovog 26-godišnjeg fudbalera i to samo na jednu sezonu.

S obzirom da u Šahtjoru nije imao gotovo nikakvu minutažu, odigrao je nepune tri utakmice kad se sve sabere, Ukrajinci su spremni da ga puste na "kaljenje", s tim što bi Zvezda morala da plati 500.000 ukoliko bi želela da otkupi njegov ugovor posle godinu dana.

Ono što se, sudeći po golovima koje je postigao tokom karijere može reći, sigurno je da Leščuk ima odličan osećaj za gol.

BONUS VIDEO: Espreso Tviter - Ivica Iliev

(Espreso.co.rs/MOZZART Sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.