ŠKOLA PABLA ESKOBARA! Navijač se zaleteo na Renea Igitu, desni kroše legendarnog golmana ga je vratio u detinjstvo! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

GDE SI POŠ'O?

ŠKOLA PABLA ESKOBARA! Navijač se zaleteo na Renea Igitu, desni kroše legendarnog golmana ga je vratio u detinjstvo! (VIDEO)

Šta mu je ovo trebalo u životu?!

Objavljeno:

Čuveni golman Rene Igita izazvao je skandal u Hjustonu, gde se igrala prijateljska utakmica između Amerike Kali i Atletiko Medeljina, kluba u kom je Kolumbijac trener golmana.

Pred početak tog susreta Igita je prolazio pored tribine na kojoj su navijači protivničkog tabora, odakle je jedan od njih sišao dole da ‘licem u lice’ provocira legendarnog čuvara mreže. Kobna greška!

Popularni ‘El Loko’ je opravdao svoj nadimak i iskoristio prvu priliku da pesnicom udari provokatora pravo u lice. I to ga je baš dobro pogodio.

Ubrzo se snimak prekinuo, ali smo ionako dovoljno videli. Zaključak je da se ne bi trebalo kačiti sa temperamentnim Kolumbijcem.

Kakav je to čovek... Nekada Škorpion, danas bokser. Inače, poznato je da je Igita bio dobar prijatelj sa Pablom Eskobarom, stoga nije ni čudno kada vidite kakav desni kroše ima!

BONUS VIDEO JEDAN JE BUNJA KAPITEN: Zvezda se minutom ćutanja oprostila od Gorana Bunjevčevića i Branimira Babarogića

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.