MNOGI NAVIJAČI ĆE SE RAZBESNETI! Poznato ko prenosi srpske klubove u evrokvalifikacijama, ostajemo li uskraćeni?! (VIDEO)
Foto: Beta/Branislav Božić

TO NE BI BILO LEPO

MNOGI NAVIJAČI ĆE SE RAZBESNETI! Poznato ko prenosi srpske klubove u evrokvalifikacijama, ostajemo li uskraćeni?! (VIDEO)

Srpski fudbale, poslednja rupo na svirali...

Objavljeno: 11:29h

Nema predaha za srpske klubove na evro-sceni. Crvena zvezda već u utorak nastavlja takmičenje u kvalifikacijama za Ligu šampiona, rival je litvanska Suduva, a direktnu sliku sa stadiona "Rajko Mitić", kao i protiv Spartaksa iz Letonije, emitovaće Sport klub 1, u terminu od 20.30.

Dva dana kasnije, Partizan, subotički Spartak i Radnički igraju mečeve u Ligi Evrope. I tamo se stiglo do druge runde, a utakmicu crno-belih protiv još jednog litvanskog predstavnika Trakaja gledaoci mogu da prate na TV Arena sport 1, u terminu od 20.30 časova.

Radnički iz Niša gostuje Makabiju, koga sa klupe predvodi nekadašnji Partizanovac Vladimir Ivić, a gol Izraelaca brani reprezentativac Srbije Predrag Rajković.

Još nije izvesno da li će slika iz Tel Aviva (19) biti direktno prenošena, baš kao i sa "Karađorđa" u Novom Sadu, kada subotički Spartak bude igrao protiv Sparte iz Praga (20.45).

BONUS VIDEO: Espreso Tviter - Ivica Iliev

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.