DOSTA MU JE SVEGA! Savo Milošević napušta FSS, ovo je njegov novi posao! (FOTO)
Foto: Beta/Milan Obradović

KRAJ

DOSTA MU JE SVEGA! Savo Milošević napušta FSS, ovo je njegov novi posao! (FOTO)

Izgleda da su mu bili potrebni novi izazovi!

Objavljeno:

Kako Kurir saznaje, aktuelni potpredsednik FSS Savo Milošević obavestio je svoje saradnike o želji da se upusti u novu fudbalsku avanturu, kako bi postao trener, ali se ime kluba koji preuzima još drži u tajnosti.

Izvesno je jedino da se sledeća stanica nalazi van Srbije.

Milošević, koji nije odgovarao na pozive iz redakcije Kurira, u avgustu prošle godine je upisao školu za pro licencu UEFA, neophodnu za rad sa seniorskim klubovima profesionalnog ranga takmičenja.

Savo Milošević
Savo Milošević foto: Dado Đilas

Pre dolaska u FSS on je radio kao savetnik selektora Crne Gore Branka Brnovića i bio deo ekipe koja se 2011. godine u baražu borila za plasman na EP u Ukrajini i Poljskoj 2012. godine.

Nakon te epizode i jednog neuspelog pokušaja da 2009. godine preuzme funkciju predsednika FK Partizan, Milošević se vratio u srpski fudbal i to kao jedan od najbližih saradnika tadašnjeg predsednika FSS Tomislava Karadžića, sa kojim je pre toga imao više nesporazuma. Uprkos svim problemima koji su opterećivali njegov odnos sa Karadžićem, on je dobio odrešene ruke u radu sa mladom reprezentacijom i svim mlađim selekcijama, što je donelo značajne rezultate srpskom fudbalu počev od osvajanja EP u Litvaniji 2013. godine za ekipe U19 do titule na SP u Novom Zelandu U20 2015. godine.

BONUS VIDEO: Espreso Tviter - Ivica Iliev

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.