ZVANIČNO! Partizan završio veliko pojačanje! (FOTO)
Foto: Starsport©

GOTOVO

ZVANIČNO! Partizan završio veliko pojačanje! (FOTO)

Došao je kraj čekanju

Objavljeno: 23:31h

Sada je i zvanično. Ono što smo već danima najavljivali, upravo se i dogodilo.

Partizan je ozvaničio povratak Milana Lole Smiljanića u svoje redove, koji će u ponedeljak od 13 časova biti promovisan na Zemunelu.

Partizan obično nema problema u Surdulici, a kvota da će danas pobediti Radnik sa dva ili više golova razlike (Hendikep pobeda) je 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Radnik - Partizan

Smiljanić je već u dva navrata branio boje crno-belih, a za to vreme nastupao je u Ligi Evrope, Ligi šampiona, osvojio je duplu krunu, bio jedan od glavnih oslonaca ekipe na sredini terena.

Pamti se i po zapaljivim izjavama, koje će verovatno ostati upamćene sve dok postoji Večiti derbi.

Već je igrao pod trenerskom palicom Miroslava Đukića pre 12 godina, tako da poznaje metode srpskog stručnjaka "odgajanog" u Španiji, koji mu je čak, iako nije imao ni punih 20 godina, dao kapitensku traku.

Odlaskom Marka Jevtovića crno-beli su ostali na jednom pravom defanzivnom vezisti Saši Zdjelaru, pa bi iskusni Smiljanić bio fantastična zaleđina za Zlatnog Orlića, ali i opcija više u odbrani, jer bi crno-beli sa njima dvojicom u ulozi defanzivnih vezista mogli da imaju čvrst bedem kad nalete na neku jaču evropsku ekipu.

Ostaje nam da vidimo kako će se 31-godišnji (dakle, iskusan, ali ne i star) fudbaler snaći u trećem mandatu u crno-belom dresu.

BONUS VIDEO: Espreso Tviter - Ivica Iliev

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.