UHAPŠENI SUDIJA PAO NA POLIGRAFU: Srđan Obradović nije slučajno pogrešio kad je svirao penal za Spartak! (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić Koky

Uhvaćen u laži

UHAPŠENI SUDIJA PAO NA POLIGRAFU: Srđan Obradović nije slučajno pogrešio kad je svirao penal za Spartak! (VIDEO)

Nakon što je priveden na informativni razgovor, inspektori su odlučili da arbitra iz Jagodine podvrgnu i poligrafskom testiranju

Objavljeno:

Srđan Obradović je uhapšen i određeno mu je 48-ovno zadržavanje u pritvoru nakon čega će protiv njega biti podignura krivična prijava i biće izveden pred nadležnog tužioca.

Arbitar iz Jagodine nalazi se u epicentru skandala koji trese srpski fudbal, zato što je dosudio nepostojeći penal na susretu Spartak - Radnički za domaćina i tako ga pogurao ka pobedi u duelu dva tima koji se bore za mesto koje vodili u kvalifikacije za Ligu Evrope.

Iako su svi videli da lopta nikako nije mogla da udari u ruku igrača ekipe iz Niša, samo je Obradović to video i pokazao na "belu tačku", odakle su Subotičani overili pobedu. On je prethodno već bio dosudio jedan penal za njih na ovom meču, a uz to je dao i crveni karton Milanu Pavkovu iz Radničkog.

S obzirom na veliku prašinu koja se podigla u fudbalskoj javnosti zbog ove njegove odluke, kao i to da ovakve "kao slučajne" a kardinalne i skandalozne greške mu se ne dešavaju prvi put u karijeri, Obradović je u ponedeljak priveden na informativni razgovor u policijsku stanicu.

Srđan Obradović nije prošao na poligrafskom testiranju
Srđan Obradović nije prošao na poligrafskom testiranjufoto: Saša Pavlić Koky

Kako "Alo" saznaje, on je tamo tvrdio da je slučajno pogrešio i da nije namerno dosudio jedanaesterac za Spartak, ali je ipak podvrgnut poligrafskom testiranju na kome je pao, te je to shvaćeno kao da ne govori istinu.

Nakon toga mu je određen pritvor zbog osnova sumnje da je iskoristio službeni položaj favorizovao domaći tim i tako ih stavio u povoljniji položaj u odnosu na protivnika.

U međuvremenu javnost je saznala da je Obradović ovlašćeno lice jednog lanca kladionica u Srbiji, pa se očekuje i istraga te njegove povezanosti sa kladionicama i da li je to uticalo na neke njegove odluke.

BONUS VIDEO: Delije na meču Zvezda - Spartak uprkos zabrani

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.