KO I DALJE OVOM TIPU DOZVOLJAVA DA SUDI? Ovo su sve situacije kad je sudija Obradović iznervirao fudbalsku Srbiju! Neke su više nego skandalozne! (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić Koky

BEZ UVREDE, SRĐANE

KO I DALJE OVOM TIPU DOZVOLJAVA DA SUDI? Ovo su sve situacije kad je sudija Obradović iznervirao fudbalsku Srbiju! Neke su više nego skandalozne! (VIDEO)

Ako nam Mažić ne valja, ovakve zaslužujemo!

Objavljeno: 11:12h

Kada se dan posle neke utakmice priča o fudbalskom sudiji, znajte da nešto nije u redu! A, u Srbiji se često upravo o tome priča. Možda čak i prečesto.

Sudija Srđan Obradović napravio je pravi skandal na meču u Subotici gde je posle dva penala Spartak slavio sa 2:0 nad Radničkim iz Niša, koji je imao i igrača manje, jer je Milan Pavkov isključen posle dva brza žuta kartona sredinom meča.

O prvom penalu još i može da se diskutuje, ali onaj drugi je bio skandalozan. Lopta je defanzivcu Meraklija prošla kroz noge, a on je svirao igranje rukom, koga DEFINITIVNO nije bilo.

Koji su njegovi razlozi za ovakvu odluku ne znamo, a verovatno i ne želimo da saznamo, ali znamo da mu ovo nije prvi, a nažalost, ni poslednji put da će uraditi nešto takvo.

Podsetimo se svih skandala u režiji ovog arbitra.

2012. godine Obradović je sudio meč omladinaca između Napretka i Slobode iz Užica, a u meču koji su Čarapani dobili sa 1:0 svirao je nepostojeći penal. Igrač je pao sam u kaznenom, a sudija je na to naivno naseo.

Selimo se u maj prošle godine, kada su nastupali takođe omladinci. Njegova rodna Jagodina igrala je protiv Napretka, a pogledajte sve skandalozne odluke koje je kamera uhvatila.

U žižu javnosti upao je kada je bio peti sudija, iza gola na Večitom derbiju, kada je priznao Zvezdi gol, iako je Džon Ruiz očigledno izašao u gol-aut.

Nastavio je sa skandalima i ove sezone. Na meču ČSK Čelareva i Dinamo Vranja dosudio je takođe neverovatan jedanaesterac. Malo je reći - nepostojeći.

A, najdalje što nam pamćenje doseže je 2011. godina, i duel između Zvezde i Banata na Marakani, kada su crveno-beli imali igrača manje, zbog opravdano isključenog golmana, ali su pogotkom Evandra iz penala u 95. minutu, naravno, veoma sumnjivo dosuđenog, došli do minimalne pobede.

Na meču Bačka - Mladost Lučani procenio je da je igrač Mladosti igrao rukom u kaznenom prostoru posle centaršuta i pokazao na belu tačku. Njegova odluka izazvala je revolt gostiju i njihovog trenera Neška Milovanovića, koji je povukao ekipu sa terena. Pogledajte na 1:02.

Prošle godine Obradović je bio glavna tema u fudbalskoj Srbiji posle utakmice između Crvene zvezde i Vojvodine (2:0). Novosađani su se javno žalili na njegovu arbitražu, tvrdeći da je kod rezultata 0:0 neopravdano isključio Nikolu Antića, a potom i svirao penal za Crvenu zvezdu posle starta Marka Vukasovića nad Ričmondom Boaćijem. To je ona utakmica posle koje je nastao pravi haos u srpskom fudbalu.

BONUS VIDEO: Razmena sličica za Svetsko prvenstvo u Rusiji na Terazijskoj česmi

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.