KLUPKO SE ODMOTAVA! SRBIJA SE SUOČAVA SA NEVIĐENIM SKANDALOM: Privedeni Srđan Obradović povezan sa kladionicama!
Foto: Saša Pavlić Koky

Novi momenti

KLUPKO SE ODMOTAVA! SRBIJA SE SUOČAVA SA NEVIĐENIM SKANDALOM: Privedeni Srđan Obradović povezan sa kladionicama!

Kotnroverzni arbitar je posle svojih najnovijih skandaloznih grešaka postao i predmet policijske istrage

Objavljeno: 22:33h

Fudbalski sudija Srđan Obradović završio je u ponedeljak u policijskoj stanici na informativnom razgovoru posle još jednih novih skandaloznih kontroverznih odluka koje je doneo na meču Superlige Srbije.

Arbitar koji je ranije bio poznat po odlukama koje su izazivale reakciju javnosti i bile očigledne greške i previdi, ponovo je dospeo u centar pažnje "deljenjem pravde" na utakmici u Subotici između Spartaka i Radničkog iz Niša, koja je bila od izuzetnog značaja jer se obe ekipe bore za kvalifikacije za Ligu Evrope.

I tu je Obradović evidentno oštetio gostujući tim, svirajući jedanaesterac za domaćina koji je samo on video, jer je lopta pogodila u nogu igrača tima iz Niša, a ne u ruku.

Uz to on je dosudio još jedan penal za Subotičane, a prethodno je dao i crveni karton najboljem strelcu Radničkog, Milanu Pavkovu.

Srđan Obradović je bio na informativnom razgovoru u policiji
Srđan Obradović je bio na informativnom razgovoru u policijifoto: Saša Pavlić Koky

Zbog ovih njegovih grešaka se podigla velika prašina u fudbalskoj javnosti, a na kraju je reagovala i policija koja je sudiju iz Jagodine privela na saslušanje.

On je na informativnom razgovoru morao da objašnjava šta se dešavalo pre, za vreme, ali i posle utakmice u Subotici, te na taj način da se ispita da li postoje sumnje za činjenje krivičnog dela.

Srđan Obradović je počinio nekoliko puta u karijeri grube greške na štetu klubova
Srđan Obradović je počinio nekoliko puta u karijeri grube greške na štetu klubovafoto: Saša Pavlić Koky

Osim toga, prema saznanjima "Aloa", Obradović je ovlašćeno lice i jednog lanca kladionica u Srbiji, a u njegovom vlasništvu se nalazi i menjačnica u Jagodini.

Kao što smo rekli, Obradoviću nije prvi put da donosi kontroverzne odluke na mečevima, a koje su u stvari bile očigledne greške. O svemu tome više možete pročitati OVDE.

BONUS VIDEO: Lalatović imao problem sa markerom tokom utakmice sa Partizanom

(Espreso.co.rs / Izvor: Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.