A ŠTA KAŽU IZ SPARTAKA O NEPOSTOJEĆEM JEDANAESTERCU KOJI SU DOBILI?! Samo Obradović zna zašto je dosudio taj penal! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Glas Borbe

Pomalo neobična izjava

A ŠTA KAŽU IZ SPARTAKA O NEPOSTOJEĆEM JEDANAESTERCU KOJI SU DOBILI?! Samo Obradović zna zašto je dosudio taj penal! (VIDEO)

Prvi čovek Subotičana ističe da odgovor zašto je sviran penal zna samo arbitar

Objavljeno:

Ne stišava se bura u srpskom fudbalu koju je izazvao sudija Srđan Obradović, koji je u međuvremenu uhapšen i nalazi se u pritvoru, gde očekuje da protiv njega bude podignuta krivična prijava.

Arbitar sklon skandaloznim odlukama i greškama, u Subotici je na meču Spartaka i Radničkog iz Niša, ponovo bio u centru pažnje i izazvao skandal, dosudivši penal za domaćina, iako je cela Srbija videla da je lopta udarila u nogu igrača gostiju.

Zbog toga o njemu pišu mediji širom sveta, a s njegovim hapšenjem izbila je i jedna od najvećih afera u srpskom fudbalu, neviđenih razmera.

Nema ko se nije oglasio povodom tog dosuđenog jedanasterca u meču dva tima koji se bore za izlazak u Evropu, a sada je stigla i koja reč iz tima koji je na ovaj način bio favorizovan od strane Obradovića.

Dragan Simović, predsednik Spartaka, je prokomentarisao penal koji je sudio Srđan Obradović
Dragan Simović, predsednik Spartaka, je prokomentarisao penal koji je sudio Srđan Obradovićfoto: Dado Đilas

Predsednik Spartaka, Dragan Simović, rekao je da ne zna iz kojih je razloga arbitar svirao skandalozni penal, te da njegovom timu uopšte taj jedanaesterac nije bio potreban.

- Nije mi jasno zašto je dosudio penal. Glupo je govoriti o nameri jer Spartaku taj gol nije trebao. Imali smo igrača više, vodili smo, a odgovarao nam je i bod. Ni ja onaj penal ne bih sudio. Pitajte sudiju Obradovića zašto je to uradio - kazao je Simović.

BONUS VIDEO: Nenad Lalatović slavi posle promašenog penala Danila Pantića

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.