SRĐAN OBRADOVIĆ ZADRŽAN U PRITVORU: Policija se oglasila o hapšenju fudbalskog sudije koji već godinama izaziva skandale u Srbiji!
Foto: Saša Pavlić Koky

Nije pušten posle razgovora

SRĐAN OBRADOVIĆ ZADRŽAN U PRITVORU: Policija se oglasila o hapšenju fudbalskog sudije koji već godinama izaziva skandale u Srbiji!

Protiv njega će biti podignuta krivična prijava

Objavljeno: 10:23h

Fudbalski sudija Srđan Obradović uhapšen je od strane policije zbog sumnje da je zloupotrebio službeni položaj na utakmici između Spartaka iz Subotice i Radničkog iz Niša.

Zbog postojanja osnova sumnje određen mu je pritvor od 48 sati zadržavanja.

- Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova su, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, uhapsili S. O. (1976) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo zloupotreba službenog položaja. On se sumnjiči da je na fudbalskoj utakmici u Subotici, između FK Spartak i FK Radnički, iskorišćavanjem svog službenog položaja favorizovao domaći tim i tako ih stavio u povoljniji položaj u odnosu na protivnika. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužiocu - navodi se u saopštenju MUP-a.

Srđan Obradović je zadržan u pritvoru
Srđan Obradović je zadržan u pritvorufoto: Saša Pavlić Koky

Podsećamo da je na meču u Subotici, između dve ekipe koje se bore za poziciju koja vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona, Obradović dosudio nepostojeći penal za domaćina, iako je lopta evidentno bila udarila u nogu, a ne u ruku, kako je on tvrdio, gostujućeg igrača.

Njemu ovakve skandalozne i kardinalne greške su se mnogo puta dešavale tokom karijere, a u međuvremenu je otkriveno i da je povezan sa jednim lancom kladionica u Srbiji.

BONUS VIDEO: Lalatović imao problem sa markerom tokom utakmice sa Partizanom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.