ZORANA MIHAJLOVIĆ JE REŠILA DA SE OBRATI PILOTMA! I to ovim rečima
Zorana Mihajlović, Foto: Pritnscreen

PODRŽALA IH

ZORANA MIHAJLOVIĆ JE REŠILA DA SE OBRATI PILOTMA! I to ovim rečima

Mihajlovićeva je u saopštenju za javnost rekla da su piloti i pilotkinje takođe heroji ovog vremena i posebno istakla njihovu značajnu ulogu i doprinos koji su dali u vreme pandemije virusa COVID-19

Objavljeno:

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović čestitala je danas svim pilotima i pilotkinjama Svetski dan pilota, 26. april.

Mihajlovićeva je u saopštenju za javnost rekla da su piloti i pilotkinje takođe heroji ovog vremena i posebno istakla njihovu značajnu ulogu i doprinos koji su dali u vreme pandemije virusa COVID-19.

"U prvim redovima borbe protiv pandemije korona virusa poseban je doprinos svih pilota sveta. Veliku zahvalnost i čestitke upućujem hrabrim pilotima i pilotkinjama 'Er Srbije', koji su u izuzetno složenim uslovima i otežanim okolnostima mnoge dane i noći proveli na dugim linijama dovozeći preko potrebnu medicinsku pomoć i na taj način bili glavna podrška zdravstvenim radnicima u borbi za živote i zdravlje ljudi, istakla je Mihajlovićeva.

Potpredsednica Vlade podsetila je i da su piloti imali značajnu ulogu u brojnim humanitarnim letovima, kojima je više od 13.000 građana i građanki Srbije vraćeno u zemlju od uvođenja vanrednog stanja do danas.

"U izazovnim i teškim vremenima, kao što je ovo vreme globalne pandemije korona virusa, važno je da pokažemo solidarnost, odgovornost i brigu jednih za druge. Piloti i pilotkinje naše nacionalne avio-kompanije primer su za to i hvala im što su u svakom trenutku bili i jesu na visini zadatka, boreći se za dobro svoje zemlje, rekla je Mihajlovićeva, a navodi se u saopštenju.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.