ČEDA SE OGLASIO ZBOG SPEKULACIJA O DATUMU ODRŽAVANJA IZBORA! Nije mogao da se suzdrži, pa je rekao ovo!
Čedomir Jovanović, Foto: Printscreen

ŠTA VI KAŽETE NA OVO?

ČEDA SE OGLASIO ZBOG SPEKULACIJA O DATUMU ODRŽAVANJA IZBORA! Nije mogao da se suzdrži, pa je rekao ovo!

Ta stranka ocenjuje da tek kada doktori budu rekli da je zemlja na pragu vraćanja normalnom životu, da se izborila sa epidemijom, tada se može govoriti o izborima....

Objavljeno:

Liberalno-demokratska partija ocenila je ovog nedeljnog jutra da je u sadašnjoj situaciji kada je zemlja suočena sa epidemijom korona virusa neodgovorno nagađati i spekulisati o novom datumu održavanja parlamentarnih i lokalnih izbora.

- To predstavlja neodgovornost pre svega prema ljudima čiji su životi danas ugroženi, prema porodicama koje svakoga dana osećaju patnju i prema lekarima koji se bore svakog trena da suzbiju epidemiju korona virusa koja je paralisala društvo - ističe LDP u saopštenju za javnost.

Ta stranka ocenjuje da tek kada doktori budu rekli da je zemlja na pragu vraćanja normalnom životu, da se izborila sa epidemijom, tada se može govoriti o izborima.

LDP smatra da je potrebno organizovati sastanak predstavnika vlasti i celokupune opozicije i izaći sa planom prevazilaženja društvene krize u kojoj su izbori samo njen mali deo, navedeno je u saopštenju.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.