OVO JE NJIHOVA NAJVEĆA POBEDA: Vuk i Nataša Jeremić postali roditelji!
Vuk i Nataša Jeremić postali roditelji, Foto: Fonet

čestitamo!

OVO JE NJIHOVA NAJVEĆA POBEDA: Vuk i Nataša Jeremić postali roditelji!

Motivaciju za ovu borbu pronalazila je u jakoj želji i nadi koje je gajila godinama

Objavljeno:

Vuk Jeremić, predsednik Narodne stranke (NS) i bivši ministar spoljnih poslova Srbije, u ponedeljak uveče je postao otac.

Supruga Vuka Jeremića, Nataša Jeremić sve vreme trudnoće provela je u Americi, u Njujorku, gde se i porodila, te na svet donela ćerku. Za vreme njenog boravka u Americi o njoj su brinuli Vukova sestra Senka, koja tamo živi sa mužem i sinovima, a od pre mesec dana i Vukova mama Sena koja je otišla u Njujork kako bi i ona pomogla Nataši Jeremić.

Vest o trudnoći Vuk i Nataša Jeremić nisu delili ni sa kim, čak ni sa bliskim prijateljima, da ne ureknu. Za Natašinu trudnoću znao je samo uži krug porodice.

Oni su se deset godina borili za potomstvo:

- Mislila sam da neću imati snage za tako nešto. Odlasci na preglede bili su mi traumatični. Imala sam tri spontana pobačaja, posle kojih smo se odlučili za vantelesnu oplodnju. Česte analize i injekcije postale su moja svakodnevnica - rekla je Nataša prošle godine u intervjuu za magazin "Story".

Motivaciju za ovu borbu pronalazila je u, kako kaže, velikoj unutrašnjoj snazi koju poseduje, kao i u jakoj želji i nadi koje je gajila sve te godine. Rekla je još i kako ima - veliku podršku supruga i verujem da je, sve to zajedno ključ svega.

Bonus Video:

Dobrosav Marić, direktor Filijale za grad Beograd o merama NSZZ

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.