SAMO SAM GA MALO TUKAO! Ovo je sramna odbrana Kontića
Hapšenje Ivana Kontića, Foto: Printscreen

ŠOK ISKAZ

SAMO SAM GA MALO TUKAO! Ovo je sramna odbrana Kontića

Posle saslušanja, Kontiću je određen ekstradicioni pritvor od dva meseca, a tereti se za pokušaj ubistva

Objavljeno:

“Ne znam zašto mi se na teret stavlja pokušaj ubistva Miljana Mandića. Potukli smo se i on nakon tog sukoba nije imao povrede opasne po život. Zadobio je samo jednu opasnu povredu i ništa više”, ovako je juče pred Višim sudom u Podgorici izneo odbranu Ivan Kontić koji je uhapšen pre dva dana u iznajmljenom stanu u naselju Zabjelo u Crnoj Gori.

Posle saslušanja, Kontiću je određen ekstradicioni pritvor od dva meseca, a tereti se za pokušaj ubistva. Za njim se tragalo od 24. avgusta kada je onesvešćenom Mandiću polomio obe ruke.

Za njim je Srbija raspisala poternicu zbog sumnje da je 24. avgusta u Novom Sadu brutalno prebio Miljana Mandića (28), a zatim mu onesvešćenom lomio ruke, što je mnoglo da se vidi na uznemirujućem snimku koji je potresao Srbiju.

Srpska policija je 12. septembra saopštila da intenzivno traga za Ivanom Kontićem (30) osumnjičenim da je, u Jevrejskoj ulici u Novom Sadu, pretukao dvadesetosmogodišnjeg mladića i tom prilikom mu naneo teške telesne povrede.

Inače, dan kasnije,13. septembra, novosadska policija privela je dve osobe zbog sumnje da su pomogli Ivanu Kontiću, koji se sumnjiči da je brutalno prebio M.M. (28).

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.