MUČENJE I PREBIJANJE DO KRVI! Srbiju preplavili snimci nasilja, OVO su oni najjeziviji! Šta je sa ljudima?(VIDEO)
Na ulicama sve više nasilnika, Foto: Printscreen

ZVERI!

MUČENJE I PREBIJANJE DO KRVI! Srbiju preplavili snimci nasilja, OVO su oni najjeziviji! Šta je sa ljudima?(VIDEO)

Nasilnici nisu prezali od sigurnosnih kamera koje su ih snimale u trenutku zločina, niti da će snimci nasilja dospeti u javnost

Objavljeno:

Srbiju su u poslednjih nekoliko meseci preplavili uznemirujući snimci mučenja, zlostavljanja i krvavog prebijanja. Svest o tome da je nasilje strogo zabranjeno i da se vodi kao krivično delo, očigledno je svedena na nulu.

Nasilnici nisu prezali od sigurnosnih kamera koje su ih snimale u trenutku zločina, niti da će snimci nasilja dospeti u javnost, a neki od njih su čak i sami snimali maltretiranje istraumiranih žrtava.

Ivan Kontić zverski pretukao mladića u Novom Sadu

Ivan Kontić (30) koji je brutalno prebio 28-godišnjeg mladića, u Jevrejskoj ulici u Novom Sadu 24. avgusta, uhapšen je u Crnoj Gori.

Naime, u medijima je dospeo snimak brutalnog prebijanja, na kome se vidi Ivan Kontić (30), koji je zverski tukao Miljana. Pesnicama ga je oborio na zemlju, šutirao, a da zlo bude veće kada je mladić ostao bez svesti, razjareni Kontić je pokušao da mu slomi ruke.

Uhapšen je u Crnoj Gori posle više od mesec dana od surovog nasilja.

Prebijanje policajca u Sremskoj Mitrovici

Nadzorne kamere u kafiću u Sremskoj Mitrovici snimile su 2017. godine, brutalno prebijena dvojice policajaca, Miroslava Manjoša i Vladimira Nedeljkovića.

Za taj napad optuženi su pripadnici kriminalne grupe iz Laćarka, koji će se na sudu naći 10. septembra. Optuženi su Vlatko Tojagić, Milan i Živan Dragojlović, Mladen Vukelić, Filip Milutinović i Bojan Pavlović, kao i Milenko Vukelić, koji je u bekstvu.

Napadači su nemilosrdno tukli policajce svim i svačim, rukama, nogama, stolicama, slomljenim flašama... Na kraju je jedan od napadača izvadio pištolj i zapucao.

Metak, koji je rikošetirao, pogodio je jednu devojku.

Mučila ljubavnika svog muža, pa sve snimala

Darija C. V. (40) iz Strižila otela je prošlog meseca 37-godišnjeg muškarca za kog je verovala da je ljubavnik njenog muža, maltretirala ga, sve to snimila i objavila na društvenim mrežama.

Na snimku se može čuti kako muškarac kog muči plače, viče i govori da ništa ne zna, dok ga žena prisiljava da prizna "šta je radio sa njenim mužem".

foto: SCREENSHOT/TV IN

Mučeni muškarac kasnije je za medije ispričao sve o užasu koji je preživeo i da je priznao sve što je žena od njega tražila samo kako bi ga ostavila na miru. On je ispričao i da je bio vezan, da su ga žena i njen prijatelj tukli, sekli po telu i mokrili po njemu...

Darija C.V. i njen saučesnik uhapšeni su i nalaze se u pritvoru.

Radnik obezbeđenja nokautirao ženu

Snimak brutalnog napada nasilnika na ženu ispred prodavnice u Novom Beogradu šokirao je Srbiju, a još šokantnije je ono što je prethodilo incidentu. Na snimku sigurnosne kamere se vidi kako radnim obezbeđenja glavom u lice udara A. M. i dok nokautirana žena leži, napadač nastavlja da je vređa i preti joj.

A. M. je, kako je urbzo otkriveno, napadnuta ni kriva ni dužna i to je je htela da pomogne devojčici ispred prodavnice.

Postupak u ovom slučaju još je u toku, a nasilnik je na slobodi.

Prebijanje u Novom Pazaru

Tri maloletnika uhapšena su u Pirotu zbog sumnje da su fizički napali dvadesettrogodišnjaka, udarajući ga rukama i nogama po glavi i telu, a brutalno prebijanje zabeleženo je na snimcima sigurnosnih kamera. Na snimku se vidi grupa mlađih muškaraca kako nasred ulice nasrće na jednog mladića.

Jezivi snimak tuče u kojoj su glavni vinovnici bili maloletnici od početka nije slutio na zlo, bar okom nadzorne kamere sa okolnih kuća.

Najpre se pretučeni mladić i grupica mladića pozdravljaju, da bi teško povređeni 23-godišnjak najpre jednim udarcem bio oboren u zemlju, a potom šutiran nogama. U jednom momentu, njegovo malaksalo telo odignuto je od asfalta, pa iznova bačeno o tlo. Do kraja snimka ležao je nepomično, okružen sa nekoliko osoba.

Vođa navijača fudbalskog kluba "Borac" divljački šamaro mladića

Vođa navijača fudbalskog kluba "Borac" i član Uprave tog istog kluba, Dejan Kostić Dela uhapšen je i procesuiran zbog nekoliko krivičnih dela, a najveću buru u javnosti podigli su snimci na kojima se vidi kako vređa, udara i maltretira dvojicu mladića.

Nakon što je objavljen uznemirujući video, u kojem se vidi kako Kostić divljački šamara i vređa konobara u kafiću, pojavio se još jedan snimak gde on maltretira drugog mladića.

U ovom drugom snimku koji se takođe pojavio na internetu, vidi se da se na suvozačevom mestu u vozilu nalazi mladić koji odgovara na njegova pitanja i sugeriše kako da priča o tome šta se dešavalo u tom kafiću.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.