DEVOJKA UBIJENOG MILOŠA VEĆ SAHRANILA JEDNOG DEČKA: Momak s kojim je bila 2 godine stradao u MAFIJAŠKOM OBRAČUNU
lustracija, Foto: Profimedia, Printscreen Facebook, Ilustracija

strava i užas!

DEVOJKA UBIJENOG MILOŠA VEĆ SAHRANILA JEDNOG DEČKA: Momak s kojim je bila 2 godine stradao u MAFIJAŠKOM OBRAČUNU

U Ulici Dimitrija Tucovića na Zvezdari u nedelju ujutru izboden je mladić Miloš Mileusnić (24) iz Čačka koji je od zadobijenih povreda preminuo u Urgentnom centru

Objavljeno:

Devojka Miloša Mileusnića, Katarina, koji je ubijen u nedelju jutro na Zvezdari, već je jednom prošla kroz pakao u kome se sad nalazi, pišu mediji. Njoj je, kako navode, pre dve godine u jednom obračunu u Čačku ubijen dečko sa kojim se tada zabavljala.

Prema rečima jednog od Miloševih drugara svi su sada zabrinuti i zbog njegove devojke.

- Svi smo potreseni. Trudimo se da u ovim strašnim trenucima budemo uz Miloševu porodicu kojoj je najteže. Takođe, se trudimo da budemo i podrška njegovoj devojci, Kaći - rekao je Milošev drug.

Katarina je gubitak prvog ubijenog momka veoma teško podnela. - Kada se oporavila od te tragedije, upoznala je Miloša i počeli su da se zabavljaju. On joj je bio velika podrška. Svi smo zabrinuti i plašimo se za njeno zdravlje, jer je potpuno van sebe – dodao je Milošev drug.

Da podsetimo, u Ulici Dimitrija Tucovića na Zvezdari u nedelju ujutru izboden je mladić Miloš Mileusnić (24) iz Čačka koji je od zadobijenih povreda preminuo u Urgentnom centru.

Dan posle, uhapšen je Nedeljko Đurović osumnjičen za ubistvo Čačanina, koji je u prvom iskazu policiji rekao da ga je ubio "iz ličnog nezadovoljstva", kao i da ga nikada pre nije video.

Međutim, pred tužilaštvom u utorak je negirao da ima bilo kakve veze sa ubistvom Čačanina.

Sudija za prethodni postupak doneo je rešenje kojim je odredio pritvor Đuroviću zbog opasnosti da će uticati na svedoke, da bi mogao da ponovi krivično delo i zbog uznemiravanja javnosti.

(Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.