VISIO SAM NA FEJSU I TVITERU, PA SAM REŠIO NEKOG DA UBIJEM: Šokantni detalji stravičnog zločina na Zvezdari!
Neđeljko je počinio stravičan zločin iz hira!, Foto: Kurir / Privatna arhiva

HOROR!

VISIO SAM NA FEJSU I TVITERU, PA SAM REŠIO NEKOG DA UBIJEM: Šokantni detalji stravičnog zločina na Zvezdari!

Neđeljko Đurović (28) uhapšen zbog ubistva nedužnog studenta Miloša Mileusnića (24), koji je slučajno bio na ulici

Objavljeno:

Bio sam nervozan i ljut, celu noć nisam spavao. Visio sam na Fejsu, Tviteru i ostalim društvenim mrežama i shvatio sam da je moj život bezvredan. Rešio sam da zato nekog ubijem. Izašao sam na ulicu i izbo mladića koji je slučajno naišao u tom trenutku.

Ovo je policiji ispričao Neđeljko Đurović (28) iz Požarevca, koji je uhapšen samo nekoliko sati nakon brutalnog napada na Miloša Mileusnića (24) na Zvezdari.

Neđeljko se sumnjiči da je u nedelju oko šest sati ujutru nožem izbo Miloša Mileusnića, studenta iz Čačka, koji se vraćao u iznajmljeni stan u Ulici Dimitrija Tucovića posle sastanka s devojkom.

Ulaz ispred kog su prijatelji i rodbina ostavljali sveće i cveće za 'brata'
Ulaz ispred kog su prijatelji i rodbina ostavljali sveće i cveće za "brata"foto: Kurir / Privatna arhiva

- Neđeljko je izašao iz svog stana, koji je nalaz nekoliko ulica dalje. Potom je prišao mladiću koji je ulazio u hodnik zgrade i zadao mu nekoliko uboda nožem. Teško povređeni student prevezen je u Urgentni centar, ali su povrede bile takve da je ubrzo preminuo - kaže naš sagovornik iz istrage.

Policija je ubrzo uhapsila Neđeljka, a inspektori su se šokirali kad su čuli šta im je ispričao na saslušanju.

- Izjavio je da je bio nervozan, ljut i besan jer je shvatio koliko je nesrećan i da je njegov život bezvredan, pa je rešio da izađe na ulicu i nekoga ubije iz čistog hira. Đurović nesrećnog studenta nije poznavao, niti su imali bilo kakve veze, čak ni na društvenim mrežama. On je bio prvi na koga je pomahnitali ubica naleteo kad je izašao. Ubio je momka ni krivog ni dužnog - priča izvor Kurira. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti priveden Višem javnom tužilaštvu.

Fotografija Neđeljka!
Fotografija Neđeljka!foto: Printscreen/Facebook

Bojica Đurović, otac uhapšenog Neđeljka, kaže da je njegovoj porodici žao porodice ubijenog mladića.

- Ono što je uradio moj sin nije bilo pri zdravoj pameti. Neđa nikad nije bio agresivan, uvek je pomagao drugima. Poslednjih deset dana se čudno ponašao. Verujem da je možda počeo da uzima neku drogu. Poslednji put smo se videli u petak na njegov zahtev. Poslao mi je poruku da je u problemu - kaže potreseni otac.

On dodaje da mu je tada sin rekao da je nezadovoljan svojim životom.

- Rekao je da se lomi, da mu je dosadno u Požarevcu i da hoće da se preseli u Beograd, u stan u kome je živeo dok je studirao. U poslednje vreme je išao samo vikendom. Mislili smo da je možda našao neku devojku - kaže uplakani otac

Neđeljko je često bio na kompjuteru.

- Bio je aktivan na tim društvenim mrežama i često je burno reagovao na nepravdu i uvrede. Znao je da po celu noć ne spava. Tako je bilo i ove noći, ali šta je radio u toj ulici, ne znam. Znam da je i Neđa imao posekotinu na ruci i da je nakon tog jezivog čina otišao kod tetke u Mirijevo. Rekao im je da se posekao na led. Oni nisu ni slutili šta se desilo - kaže otac. On navodi da se iste večeri Neđeljko vratio u stan i da ga je policija tada uhapsila.

Nesrećni otac kaže da njegov sin nije bio sav svoj u poslednje vreme!
Nesrećni otac kaže da njegov sin nije bio sav svoj u poslednje vreme!foto: Kurir / Privatna arhiva

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.