CRNO TI SE PIŠE, SPREMAMO TI DOČEK, BOLJE DA SI SE UBIO! Profil ubice koji je ubio Miloša zatrpan PRETNJAMA! (FOTO)
Profil ubice koji je ubio Miloša zatrpan PRETNJAMA!, Foto: Profimedia, Printscreen/Instagram/djurovic_nedjeljko, Printscreen

pretnje se nižu

CRNO TI SE PIŠE, SPREMAMO TI DOČEK, BOLJE DA SI SE UBIO! Profil ubice koji je ubio Miloša zatrpan PRETNJAMA! (FOTO)

Neđeljkova izjava izazvala je gnev građana

Objavljeno: 16:21h

Neđeljko Đurović (28) surovo je lišio života Miloša Mileusnića (24) iz Čačka koga nije ni poznavao. Naime, Đurović je pre ubistva vreme provodio da društvenim mrežama, kako je izjavio u policiji, shvatio je da je "njegov život bezvredan" i da zbog toga treba da "presudi nekom".

Jezive reči Đurovića koji je digao ruku na Miloša i usmrtio ga ni krivim ni dužnog, je sin iz bogate crnogorske porodice. Prema njegovim fotografijama na društvenoj mreži Instagram, reklo bi sa da je Neđeljko uvek imao sve u životu.

- Moj sin Neđeljko je sa desetkom završio FPN, zaposlio se u firmi u Kostolcu. Bio je osetljiv, nikada nije odobravao nasilje, niti voleo oružje. Nije bio agresivan, uvek je pomagao drugima - rekao je Bojica Đurović, otac uhapšenog Neđeljka za "Kurir".

Ubica dobije pretnje smrću

Zbog zločina koji je počinio Neđeljko je na sebe navukao gnev mnogih. Ubistvo nevinog momka, koji je po rečima njegovih prijatelja, "voleo život", izazvalo je burne reakcije na Neđeljkovom profilu. Od momenta kada se saznalo da je on ubio Miloša, upućeno mu je mnoštvo uvreda i pretnji.

Pretnje dolaze sa svih strana, a kako je objavljeno da je Miloš bodrio crno-bele, na Neđeljkovim fotografijama, grupe grobara ostavaljaju preteće komentare.

- Izbošćemo mi tebe, go*no - napisano je sa porfila grobari_pančevo.

- Ma brate, naša braća mu spremaju doček unutra, bolje da se ubio - odgovoreno je sa grobarirakovica.

- Ima da proklinješ dan kada si se rodio.

- Bodu samo pi*ke, a ti si jedan od njih. Smrtna kazna za ovog monstruma - poručeno je sa partizanovci_2019.

foto: Printscreen
foto: Printscreen
foto: Printscreen

Podsetimo, Neđeljko Đurović uhapšen je juče, kao glavni osumnjičeni za ubistvo Miloša Milenusnića. Njemu je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.