PRIJATELJI UBIJENOG STUDENTA OČAJNI: Imao je velike planove, a UBIO GA je monstrum iz hira! (VIDEO)
Prijatelji, rodbina i porodica su u dubokoj žalosti!, Foto: Printscreen / Facebook

JEZIVO

PRIJATELJI UBIJENOG STUDENTA OČAJNI: Imao je velike planove, a UBIO GA je monstrum iz hira! (VIDEO)

Na samom ulazu u zgradu, gde je napadač presreo nesrećnog studenta, prijatelji i poznanici su ostavljali cveće i palili sveće za "brata"

Objavljeno:

Ne mogu da vam opišem koliko je Miloš voleo život. Kovao je velike planove za budućnost, trebalo je da počne da stažira... A ubio ga je neki monstrum, i to iz hira!

Ovako je danas kroz suze rekao jedan od prijatelja ubijenog Miloša Mileusnića, Čačanina kog je pomahnitali napadač presreo ispred zgrade u Ulici Dimitrija Tucovića u Beogradu, gde je živeo tokom studija.

Na samom ulazu u zgradu, gde je napadač presreo nesrećnog studenta, prijatelji i poznanici su ostavljali cveće i palili sveće za "brata".

Jedan od drugara ispričao je da se tog jutra čuo sa devojkom preko "Fejstajma" i da je oko 5.35 odlučio da krene ka njenom stanu koji se nalazi u blizni.

- Ne mogu ni da vam opišem koliko je taj dečko voleo život. Bio je u srećnoj vezi, završavao je Pravni fakultet, a pre toga je završio srednju medicinsku. Uskoro je trebalo da počne da stažira, imao je velike planove za budućnost. Krenuo je ka devojci, nije bio ni u kakvom sukobu ili svađi, nije bio taj tip čoveka - kroz plač nam priča mladić.

Međutim, ispred ulaza u zgradu, kaže, sačekao ga je pomahnitali bolesnik sa nožem u ruci, spreman da nekom presudi, prenosi Blic.

- Dolazi iz čestite i poštene porodice, roditelji su mu ugledni doktori u Čačku, sestra mu je završila fakultet u Beogradu. On stvarno nije bio neki problematičan dečko niti nekakav navijač. Jeste voleo Partizan, ali daleko od toga da je bio u nekim problemima zbog toga ili bilo čega drugog. Živeo je normalnim životom, nikom nije jasno kako i zašto je do ovoga došlo - kaže i dalje šokirani prijatelj.

Prema njegovim rečima, Miloš potiče iz ugledne porodice, roditelji su mu izuzetno cenjeni lekari u Čačku, dok mu se starija sestra takođe preselila u Beogradu zbog studija. Studirao je prava, a završio je srednju medicinsku školu i planirao je da počne da stažira. U Beogradu je živeo četiri-pet godina, sa cimerom koji takođe studira.

Juče su u iznajmljeni stan u Dimitrija Tucovića došli i roditelji pokojnog Miloša. Nesrećni otac i majka, slomljeni od bola, nisu mogli sebi da objasne tragediju koja ih je snašla.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.