RADOJIČIĆ: Suludo koristiti poplave u političke svrhe!
Zoran Radojičić, Foto: Beta

objasnio

RADOJIČIĆ: Suludo koristiti poplave u političke svrhe!

Gradonačelnik kaže da se situacija na terenu stabilizuje

Objavljeno:

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić izjavio je danas da je suludo da se poplave koje su zadesile delove Beograda koriste u političke svrhe.

On je za TV Prva kazao i da je izgradnja kanalizacije u poplavljenim delovima Beograda ogromna investicija, koja će na kraju koštati oko 50 miliona evra.

"Juče je bio spontani susret izmedju predsednika Srbije Aleksandra Vučića i građana, i svi su se složili da je to ogroman problem koji niko do sada nije rešavao", kazao je Radojičić.

On je naveo i da je situacija na terenu bolja, te da je voda u opadanju.

"Opštinske komisije će popisati štetu i daće sve od sebe da se svima nadoknadi", rekao je Radojičić. Vučić je obišao juče Borču i Kotež - deo Beograda pogodjen u nedelju poplavom posle provale oblaka i obećao da će kanalizacija biti izgradjena ;za godinu i po dana.

Vučić, s kojim je u obilasku naselja na levoj obali Dunava bio i gradonačelnik Radojićić, rekao je da u tim delovima Beograda nije problem samo kanalizacija, već i nelegalna izgradnja i zapušeni kanali zbog čega voda nema kuda da otiče, te plavi to područje.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.