POBIŠE SE ALBANCI IZMEĐU SEBE! Pljušte NOVE OPTUŽBE! 2 MOĆNIKA SA KOSOVA ZARATILA NA MRTVO!
lbanci se posvađali između sebe, Foto: Beta/Armenija Zajmi Bešević, EPA/Valdrin Xhemaj

frka!

POBIŠE SE ALBANCI IZMEĐU SEBE! Pljušte NOVE OPTUŽBE! 2 MOĆNIKA SA KOSOVA ZARATILA NA MRTVO!

Neočekivano!

Objavljeno:

Fatmir Bajraj, aktivista Demokratskog saveza Kosova (DSK), optužio je Kadrija Veseljija, lidera Demokratske partije Kosova (DPK), da stoji iza svih političkih ubistava na Kosovu!

Bajraj, istaknuti kosovski aktivista koji je živeo i studirao u Štutgartu, uporedio je Veseljija sa liderom Severne Koreje (Kim Džon Unom): „Kim i Kadrija! Jedno lice, jedna poruka, jedna kultura i sistem! Deveta skupština državne partije, '“narodne'“ Kadrijine partije! Kadrija je na Kosovu kao Kim u Koreji".

- DPK će ostati najveća partija u državi, tim pre jer smo oslobodili i izvojevali nezavisnost Kosova. Takođe, obnovićemo i državu. Mi ćemo dati najbolji primer u borbi protiv kriminala i korupcije. Ekonomski ćemo se razviti i integrisati u evroatlantski savez. Započeli smo kao mala grupa OVK i suprotstavili smo se velikoj vojsci, ali mi smo bili smeli, odlučni i verovali smo u svoju pobedu. Mi smo sada ovde kao DPK - najbolja, najveća partija i primer Albancima u regionu. Na kraju, DPK se kreće u novoj dekadi, s ciljem da se građanima obezbede školstvo, ekonomija, zdravstvo, radna mesta - ovo je na Skupštini DPK-a izjavio Kadri Veselji, a Bajraj je ovakvu izjavu prokomentarisao rečima: „Ja ne mogu da verujem svojim očima i svojim ušima“.

- Da li je to onaj Kadrija iz antialbanskog ŠIK-a, koga poznajem kao zlu paru? Da li su to onaj Kadrija i njegova kriminalna banda koja je ubila Iljira Konjuševcija, Ahmeta Krasnićija, Behadina Alaćina, Ekrem Redžu? Da li je to onaj Kadrija koji stoji iza političkih ubistava tokom rata na Kosovu i nakon njega? Da li su to onaj Kadrija i njegova banda, Kadrija, koji je šef kriminala, korupcije, reketa, zelenašenja, te primanja i davanje mita? Da li je to onaj Kadrija iz afera Kadri pronto i Kadri PAN, koji je sa Vučićem, strasnim neprijateljom Kosova i Albanca, formirao Vladu Kosova? Da, da, to su Kadri Veselji i njegova banda - poručio je Bajraj, a prenela „Bota sot“.

BONUS VIDEO: Aleksej je rođen u Rusiji, a već 20 godina živi u SRPSKOM SELU

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.