NA FEJSBUKU NAJAVILA UBISTVO SVOJIH SINOVA: Majka MONSTRUM napisala JEZIVE REČI, pa ih sprovela u delo! (FOTO)
Sara Baras je htela da pobije svojih šestoro dece, Foto: Facebook printscreen

užasavajuće

NA FEJSBUKU NAJAVILA UBISTVO SVOJIH SINOVA: Majka MONSTRUM napisala JEZIVE REČI, pa ih sprovela u delo! (FOTO)

10 meseci nakon te objave, zajedno sa članom porodice, Brendonom Mačinom, ubila je svoje sinove Tristana (13) i Blejka (14)

Objavljeno: 08.10.2019. 16:05h
  • 2

Sara Baras (35) objavila je na Fejsbuku jezive postove o ubistvu samo nekoliko meseci pre nego što je zaista i ubila svoje dvoje dece.

Ubica, koja je u septembru priznala krivicu za ubistvo i zaveru za ubistvo, objavila je citat iz romana Stvena Kinga na svojoj Fejsbuk stranici. Pisalo je:

- Ubistvo je poput  kesice čipsa: ne možeš prestati sa samo jednim.

foto: Facebook printscreen

10 meseci nakon te objave, zajedno sa članom porodice, Brendonom Mačinom, ubila je svoje sinove Tristana (13) i Blejka (14).

Baras i Mačin (37) takođe su se izjasnili krivim za zaveru za ubistvo četvoro druge svoje dece, što na sreću nisu sproveli u delo.

Prema optužbama, zavera za ubistvo šestoro dece dogodila se između 14. i 20. maja. Ubistva su se zatim dogodila ujutro 24. maja, a policija je ubrzo pozvana u njihovu kuću.

Rečeno im je da su dečaci razboleli. Policajci su dečake odveli u bolnicu, ali su kasnije proglašeni mrtvima. Braća su umrla u bolnici jedan za drugim u razmaku od 12 minuta. Nisu dati detalji o tome šta se dogodilo sa decom u kući.

Presuda za ubilački par očekuje se 12.novembra.

BONUS VIDEO:

(Espreso.rs/Daily mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media