NAKON UDESA, POLICIJA OSETILA NEPRIJATAN MIRIS U NJEGOVOM AUTU: Ono što je hteo da sakrije ih je ZALEDILO (VIDEO)
Majkl Vejn Džons je uhapšen, Foto: Youtube printscreen

nasilje u porodici

NAKON UDESA, POLICIJA OSETILA NEPRIJATAN MIRIS U NJEGOVOM AUTU: Ono što je hteo da sakrije ih je ZALEDILO (VIDEO)

- Verovatno želite da mi stavite lisice - rekao je Džons policiji i

Objavljeno:

Muškarac iz Floride je ubio svoju ženu i četvoro dece, a potom njihova tela nekoliko sedmica čuvao u svojoj kući i u svom kombiju pre nego što ih je prevezao u Džordžiju, saopštio je šerif okruga Marion, a prenosi CNN.

Kejsi Džones (32) i njena deca u dobi od 1 do 10 godina poslednji su put viđeni pre otprilike šest sedmica. Džonsina porodica kontaktirala je policiju u subotu uveče i prijavila ih kao nestale te je odmah pokrenuta istraga.

Dan kasnije, Majkl Vejn Džons (38), suprug i otac nestale žene i dece, imao je saobraćajnu nesreću na jugoistoku Džordžije. Policija, koja je došla na mesto događaja, osetila je kako iz kombija dolazi “neprijatan miris”. Ubrzo su unutar vozila našli telo Kejsi Džones.

- Verovatno želite da mi stavite lisice - rekao je Džons policiji i odveo ih u okrug Čarlton, gde su pronađeni posmrtni ostaci četvoro dece.

Iz kancelarije šerifa okruga Marion saopštili su kako dečja tela nisu službeno identifikovana, ali da “policija veruje kako se radi o posmrtnim ostacima četvoro nestale dece”: Aijana (1), Merkali (2), Preston (5) i Kameron (10).

- Smatramo da je Majkl Vejn Džons ubio žrtve u njihovom domu u okrugu Marion - stoji u saopštenju policije, a prenosi The Independent.

- Ovaj slučaj mi kao ocu slama srce, a jako me ljuti kao šerifa - rekao je šerif Bili Vuds na konferenciji za novinare.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Fokus)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.