MAJKA JE UBILA SVOJE BLIZANCE, A NEĆE JOJ SE SUDITI ZA UBISTVO: Posle zločina uradila je nešto neočekivano
Samanta je ubila blizance, Foto: Facebook printscreen

neuračunjiva?

MAJKA JE UBILA SVOJE BLIZANCE, A NEĆE JOJ SE SUDITI ZA UBISTVO: Posle zločina uradila je nešto neočekivano

Ubila je bebe Kloi i Džejka

Objavljeno:

Majci koja je ubila svog sina i ćerku blizance više se neće suditi za ubistva nakon što je sudija naložio psihijatrijski izveštaj o njenom mentalnom zdravlju.

Samanta Ford (38) je podnela predlog za krivično delo u stanju neuračunjivosti za smrti 23-mesečnih mališana Džejka i Kloi.

Tužilaštvo je to danas prihvatilo na današnjem Old Bejliju. Prema pisanju Miror-a, ubila je svoje blizance na Boksing Deju pre nego što je otišla na vožnju i slupala automobil.

Njin se je automobil sudario s kamionom na autoputu A299 Tanet u Londonu 27. decembra, neposredno pre 3 sata ujutro. Kad su hitna pomoć stigla, ona im je rekla da provere njen dom u Vestvudu jer su njene bebe bile tamo.

Bolničari su pokušali da spasu decu, ali su ih odveli u bolnicu i kasnije proglasili mrtvima.

Ford, iz Vestvuda, bila je oslobođena današnje rasprave kada je tužilac Edvard Braun QC potvrdio da je prihvaćen njegov predlog. Sudija Edis odložio je kaznu do 26. jula u očekivanju daljnjeg psihijatrijskog izveštaja koje se bavi njenim stanjem i prognozama.

Poznato je kako se Ford preselila u iznajmljenu kuću u Margateu u Kentu nakon što je kupila kuću sa Stivenom Fordom, njenim suprugom.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.