BIVŠI MUŽ JE ZADAVIO NJIHOVIH PETORO DECE: Očajna majka na sudu je ipak molila da mu ne daju SMRTNU KAZNU
Amber Kajzer, Foto: CBS Printscreen

POKAZALA MILOST

BIVŠI MUŽ JE ZADAVIO NJIHOVIH PETORO DECE: Očajna majka na sudu je ipak molila da mu ne daju SMRTNU KAZNU

Džons je osuđen u maju za ubistvo petoro dece, koja su imala od jedne do osam godina, u svom domu blizu Leksingtona 28. avgusta 2014. godine

Objavljeno:

Majka petoro dece koju je ubio njihov otac iz SAD-a tražila je poroti da ubicu poštede smrtne kazne.

Amber Kajzer je sudu u Južnoj Karolini rekla da ubica Tim Džons Dž. " nije pokazao milost prema njenoj deci, ali ona su ga ipak volela".

Džons je osuđen u maju za ubistvo petoro dece, koja su imala od jedne do osam godina, u svom domu blizu Leksingtona 28. avgusta 2014. godine.

Porota namerava da ga osudi na doživotni zatvor, ili čak smrt.

- Znam kroz šta su moja deca prošla i šta su izdržala. Kao majka, otkinula bi mu lice da mogu. To je majka u meni - rekla je Kajzer.

Međutim, dodala je da se čitav život protivila smrtnoj kazni. Rekla je da se lično nadala da će ga spržiti na električnoj stolici, ali da sama bira, ipak ne bi izabrala takvu kaznu. Ipak, rekla je i da sve ostavlja sudu.

Upoznala je ubicu 2004. i posle šest nedelja udala se za njega. Radili su zajedno u zabavnom parku u blizini Čikaga. Međutim, brak je pošao po zlu jer je Džons bio jako religiozan, i mislio je da žene ne treba da izlaze iz kuće ili govore bez dozvole.

Razveli su se posle 9 godina, a on je dobio starateljstvo nad decom jer je u međuvremenu počeo da radi kao inženjer i imao je platu od 80,000 dolara. Viđala je decu svake subote u restoranu Chick-fil-A.

Na dan kada je Džons ubio decu, saznalo se na sudu, on je poludeo kada je pronašao šestogodišnjeg Nejtana kako se igra sa utičnicom u njihovom domu. Ubio je dečaka i onda odlučio da zadavi četvoro dece, Ilejn (1), Gabriela (2), Eliasa (7) i Mera (8). Džons je umotao tela u plastiku, stavio ih u svoje sportsko terensko vozilo i prošlo devet dana pre nego što je bacio ostatke u ruralnom podrućju Alabame.

Ubijena deca
Ubijena decafoto: CBS Printscreen

Uhapšen je tokom zaustavljanja saobraćaja u Misisipiju kada je policajac prepoznao "miris smrti" iz automobila.

Džons se izjasnio da nije kriv zbog neuračunjivosti. Tim odbrane tvrdi da je patio od nedijagnostikovane šizofrenije, duševne bolesti koja je pogodila i njegovu majku. Oni tvrde da je "pukao" kada ga je njegova žena ostavila zbog tinejdžera koji je živeo pored vrata.

"Ako trpite nasilje ili znate nekog ko trpi nasilje, pozovite SOS telefon 0800 35 00 36."

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/BBC)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.