OVA ŽENA JE BILA TRUDNA ČAK 8 PUTA: Ali nikad nije nosila SVOJE DETE! (VIDEO)
Foto: New York Post printscreen

pola života sa stomakom

OVA ŽENA JE BILA TRUDNA ČAK 8 PUTA: Ali nikad nije nosila SVOJE DETE! (VIDEO)

Pronašla je svoj posao iz snova

Objavljeno:

Didi Peri iz Dalasa obožava da bude surogat majka.

Sa ovim neobičnim zanimanjem počela je pre otprilike osam godina, 16 godina nakon što je rodila zadnje od svoje troje dece.

Parovima, koji su imali problema sa postizanjem i održavanjem trudnoće, nosila je i na svet donijela petoro dece, poslednje kratko prie svojeg 50-og rođendana. Svaki put su lekari u njenu maternicu umetnuli oplođena jajašca pravih roditelja, i dalje je sve išlo glatko.

Kada su ta deca provirila došla na svet, njihovi roditelji su plakali od sreće.

- Teško je rečima opisati koliko su to bili emotivni trenuci. Teško mi je opisati kako sam se ja osećala dok sam ih gledala kako prvi put uzimaju svoje dete u ruke, gledaju ga i plaču od sreće. Bilo je to neverovatno - ispričala je, a prenosi "Dejli Mejl".

Didi kaže kako joj je glavna motivacija bila da pomogne parovima koji su silno želeli da imaju dete. Priznaje i da je uživala dok je bila trudna. Kada je osećala pomicanje živog bića u sebi, osećala se zdravo pa u šali kaže kako je zavisna o trudnoći.

Nikada nije imala problema da se odvoji od te dece nakon što ih je rodila, jer je bila svjsna od samog početka da to nisu njeni mališani.

Iako mnoge žene pristaju biti surogat majke zbog novca, Didi tvrdi da njoj to nije bilo na prvom jestu, već dodatni bonus. Mnogi parovi traže mlađe žene da nose njihovo dete, ali bilo je i onih kojima Didine godine nisu smetale.

- U početku sam planirala da nosim dete jednoj porodici, ali nakon tog iskustva čistog zadovoljstva, znala sam da to moram da ponovim. Zahvalna sam što sam pronašla parove kojima nije smetalo to što sam starija od 40 godina. Nikada to nisam radila zbog novca, zaista sam želela da pomognem tim ljudima - kaže Didi.

Nakon što je rodila peto dete kao surogat majka, odlučila je da više neće. Sada radi u agenciji "Surrogate Solutions" kao koordinatorka - spaja buduće surogat majke sa parovima koji žele da dobiju bebu.

- Jako volim svoj posao. Više nisam ta koja nosi bebe, ali sam još uključena u pomaganje formiranja porodica. Osećam kao da je surogat majčinstvo ušlo u moj život iz nekog razloga, da pomažem ljudima kako bi dobili svoje potomke - dodala je.

Njena najmlađa kćer Šajna ima 23 godine i razmišlja o tome da i ona krene majčinim stopama. Didi je ponosna:

- Divno je što sam je imala priliku da je podstaknem na to.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.